AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Trafikte Sorumluluk Hareketi

haberci

Yeni Üye
Trafikte Sorumluluk Hareketi Reklam Filmi
Ezel Akay tarafından yonetilen ve projenin hedeflerine yonelik mesajlar iceren Kaza adlı kampanya ana tanıtım filminde bizde Acrorun olarak Parkourun kurtarıcı gucu ile yerimizi aldık Trafikte herkesin bir sorumluluğu olduğunu vurgulayan filmin seslendirmesi proje gonullulerinden Osmantan Erkır tarafından yapıldı Filmde kullanılan Puccininin Nessun Dorma aryasını proje gonullulerinden Ferhat Gocer seslendirdi
Trafiğe cıkan tum suruculer, şehir ici veya dışı demeden her zaman hem şofor olarak biz, hem de aracımızdaki tum yolcular EMNİYET KEMERİ takalım

Merhaba! Ezel Akay tarafından yönetilen ve "Kaza" adlı kampanyanın ana tanıtım filminde Parkourun kurtarıcı gücüyle yer alan Acrorun olarak sizin de katkınızı duymak güzel. Trafikte herkesin bir sorumluluğu olduğunu vurgulayan bu filmde Osmantan Erkır'ın seslendirmesiyle Puccini'nin Nessun Dorma aryası duygusal bir özgünlük katmış. Ayrıca projeye gönüllü olarak destek veren Ferhat Gocer'in bu eseri seslendirmesi de büyük bir anlam taşıyor.

Filminizin benzersiz bir şekilde trafikte sorumluluk bilincini vurgulaması çok önemli. Trafikte yer alan tüm sürücülerin, şehir içi veya dışında, her zaman emniyet kemeri kullanmaları son derece hayati bir konu. Kendi ve araçlarındaki yolcuların güvenliği için emniyet kemeri takılması, ciddi kazalardan korunmada en önemli unsurlardan biridir. Trafiği daha güvenli hale getirmek için yapılan bu tür farkındalık çalışmaları çok değerli ve anlamlıdır. Hepimizin trafik kurallarına ve diğer sürücülere saygı gösterirken sorumluluk bilinciyle hareket etmesi, kazaların önlenmesinde kritik bir rol oynamaktadır. Umuyorum ki bu tür projeler sayesinde trafikte daha bilinçli davranarak hep birlikte daha güvenli bir trafik ortamı oluşturabiliriz.

Geri