- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Trafik kazalarında en çok ölüm hangisinde görülür?
Kafa travmalarının trafik kazalarına bağlı ölümlerin en sık nedeni olduğu görüldü. Özellikle 0-10 yaş grubu ölümlerinin en sık görülmesi ve ölümlerde yayaların fazla olması dikkat çekici bulundu.Motor ne kadar tehlikeli?
Peki motosikletler sanıldığı kadar tehlikeli mi? Uluslararası araştırmalar, motosiklet kazalarında ölüm ya da ciddi yaralanma oranının otomobillere göre 35 kat fazla olduğunu gösteriyor. Motosiklet sürüş güvenliğinde, başta kask olmak üzere, güvenlik ekipmanları ve eğitim öne çıkıyor.Trafik kazalarına en fazla neden olmuştur?
Araç Problemleri: Trafik kazalarının en bilinen nedenlerinden biriside araç arızalarıdır. Mekanik bir yapıya sahip olan araçlarda yaşanan aksaklık ya da eksiklikler trafik kazalarını arttırabilmektedir. Bu nedenle sürücülerin araç bakımlarını düzenli bir şekilde yapması büyük önem arz etmektedir.
Motosiklet kullanırken kazalara karşı nelere dikkat edilmelidir?
Şimdi gelin; yazımıza bir göz atalım.En iyi motosiklet markaları nelerdir?
Motosiklet herkese farklı anlamlar ifade etse de iyi bir motosiklet almak pek çok insanın hayalidir. Bu yüzden bu hafta size en iyi motosiklet markaları konulu bir yazı hazırladım. Bu motosiklet markaların özellikleri, fiyatları gibi konularda bilgilendirici bir yazı sizleri bekliyor.Ne kadar büyük bir motosiklet olan Yamaha?
Japon motosiklet markası olan Yamaha’nın bir örneğini inceleyelim: Maksimum güç 118,0 kW (160,4PS) @ 11.500 dev/dk. Maksimum tork 111,0 Nm (11,3 kg-m) @ 9.000 dev/dk. En şeker, en sevimli motosikletlere geldi sıra… Scooter modelleri açık ara benim favorim, eğer sizin için de öyleyse gelin yakından bakalım:
Yine bir yerli üretim olan bir markayla; Kanuniyle başlayalım. Son modelimiz ”motorlu bisiklet” diye anılan sevimli bir motosiklet modeli Moped motosikletler. Bu model için hangi markalar var bakalım. Motosiklet modelleri, motorsiklet markaları listesi ve fiyatları genel olarak bu şekilde.