- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Trafik dersi hocası nasıl olunur?
Bu şartlar şunlardır;- En az yüksekokul mezunu olmak.
- İlk Yardım dersini verebilmek için İlk Yardım Yönetmeliği kapsamında alınmış “İlk Yardım Eğitmeni Sertifikası” sahibi olmak.
- Çevre ve Trafik dersini verebilmek içinen az üç yıllık sürücü belgesi sahibi olmak şartıyla trafik ve çevre öğreticiliği belgesi almış olmak.
Trafik sertifikası nasıl alınır?
Motorlu Taşıt Sürücüleri Trafik Ve Çevre Öğreticiliği Eğitimi Süresi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2013 yılında oluşturulan eğitim programı 200 saat olarak planlanmıştır. 200 saatlik eğitim yaklaşık olarak 2 ay sürmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu alanda farklı saatlerdeki eğitimleri de bulunmaktadır.Ehliyet kursu parası ne kadar?
2022 Yılı Sürücü Kursu Fiyatları
Sürücü kursu eğitmenlik belgesi nasıl alınır?
Bu sertifikaya sahip olmak için size en yakın Halk Eğitim Merkezine başvuru yapmanız gerekmektedir. Size en yakın halk eğitim merkezinde açılacak olan kursa başvuru yapmak için e-devlet ya da e-yaygın sistemlerini kullanabilirsiniz.
Sürücü kursu öğretmenliği sertifikası nereden alınır?
Ortaokul mezunu direksiyon hocası olabilir mi?
Danıştay, ilgili geçici birinci maddeyi iptal etti. Kararla birlikte; önceki yıllardan sertifikalı olan lise mezunları direksiyon ‘Usta Öğreticisi’ olarak atanabilecek, trafik eğitmenliği sertifikası olup da sürücü kursunda çalışmamış olanlarda atanabilecek.Direksiyon hocaları kaç para alıyor?
2021 Direksiyon Eğitmeni Maaşları Direksiyon Eğitmeni maaşı ortalama aylık 3.060 – TL’dir. En düşük maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 5.300 – TL’dir.