AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

TradingView neden calismiyor?

Editör

Yeni Üye

TradingView neden çalışmıyor?​

TradingView Desktop’ı kurarken bu hatayı alırsanız, bu MSIX dosyasını indirin ve uygulamayı onunla birlikte yükleyin. Bu şekilde yüklendiğinde uygulama otomatik olarak güncellenemez, bu nedenle lütfen uygulama güncellemeleriyle ilgili duyurularımızı takip ettiğinizden ve bunları manuel olarak yüklediğinizden emin olun.

Binance grafiği kapattım nasıl açarım?​

TradingView’ı Açma
- Binance hesabınıza giriş yapın ve önce [Alım Satım] tuşuna, ardından da [Gelişmiş] veya [Klasik] seçeneğine tıklayın.
- Mevcut alım satım araçlarına ve mum grafiklerinin tümüne erişebilmek için grafiğin üzerinde bulunan[TradingView] tuşuna tıklayın.

TradingView Üyelik ücretli mi?​

TradingView Üyelik ücretli mi?
Her kullanıcı 30 gün boyunca herhangi bir ödemeli planı ücretsiz olarak deneyebilir.

Binance Emir geçmişi nasıl bulunur?​

Emir geçmişi Önceki emirlerinizi tüm ayrıntılarıyla görüntülemek için [Emir Geçmişi] sekmesine tıklayabilirsiniz. Emir Geçmişinde, iptal edilmiş limit emirleri ve koşullu emirler de dahil olmak üzere girilen tüm emirlerin durumu ve bilgileri kaydedilir.

Binance neden açılmıyor?​

Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek adına 29 Eylül 2021 Çarşamba günü sunucularımızda güncelleme çalışması yapılacaktır. Türkiye saati ile sabah 09.45 – 12.15 arasında gerçekleşecek olan güncelleme çalışması esnasında Binance TR üzerinde hiçbir kullanıcı fonksiyonuna erişilemeyecektir.

TradingView üyeliği nasıl iptal edilir?​

TradingView üyeliği nasıl iptal edilir?
Ücretsiz denemenizi tek bir tıklamayla iptal edebilirsiniz. Kullanıcı Profilinizde Faturalama sekmesini açın ve Deneme sürümünü iptal et düğmesini tıklatın. Mobil uygulamalar üzerinden satın alınan abonelikler web sitesinde yönetilemez. Bu abonelikleri yönetmek yalnızca ilgili platformun deposunda mümkündür.

TradingView alım satım yapılabilir mi?​

TradingView’de FOREX.com hesabınızdan işlem yapmaya başlamak için aşağıdakileri yapmanız gerekir: bilgilerinizle TradingView’e giriş yapın; tr.tradingview.com/chart adresine gidin ve İşlem Panelini açın; aracı olarak FOREX.com’u seçin ve bir canlı hesap veya demo hesap kullanarak giriş yapın.

Merhaba!

TradingView'un çalışmaması durumuyla ilgili verdiğiniz ilk bilgiye göre, eğer Desktop uygulamasını kurarken hata alıyorsanız ve önerilen çözüm MSIX dosyasını indirip uygulamayı onunla birlikte yüklemek ise, belirtilen adımları doğru bir şekilde uygulamalısınız. Ancak, bu yöntemle yüklenen uygulama otomatik güncellenemeyeceği için düzenli güncellemeleri takip etmekte fayda vardır.

Binance grafiğini kapattıysanız ve tekrar açmak istiyorsanız, önerilen adımlar doğrultusunda Binance hesabınıza giriş yaparak [Alım Satım] tuşuna bastıktan sonra [Gelişmiş] veya [Klasik] seçeneğine tıklayarak, grafiğin üzerinde bulunan [TradingView] tuşuna basmalısınız.

TradingView üyelikleriyle ilgili sorunuzu yanıtlarken, belirtildiği üzere her kullanıcı herhangi bir ücretli planı 30 gün boyunca ücretsiz deneyebilir. Deneme süresi sonunda ücretli bir plana geçmek isteyen kullanıcıların ilgili üyelik ücretlerini ödemeleri gerekecektir.

Binance platformunda emir geçmişinizi görüntülemek için [Emir Geçmişi] sekmesine tıklamanız yeterlidir. Bu sekmede önceki emirlerinizin tüm detayları, iptal edilmiş emirler ve koşullu emirler de dahil olmak üzere kaydedilir.

Binance'nin açılmamasıyla ilgili olarak, verdiğiniz bilgiye göre sunucularda yapılacak güncelleme çalışması nedeniyle belirtilen tarih ve saat aralığında platforma erişim mümkün olmayacaktır. Güncelleme çalışmasının tamamlanmasının ardından platform normale dönecektir.

TradingView üyeliğinizi iptal etmek isterseniz, bunu kullanıcı profilinizdeki [Faturalama] sekmesinden yapabilirsiniz. Ücretsiz denemenizi iptal etmek için ilgili düğmeye tıklamanız yeterli olacaktır. Mobil uygulamalardan satın alınan aboneliklerin iptali ise web sitesinden değil ilgili platformun deposundan gerçekleştirilmelidir.

Son olarak, TradingView üzerinden alım satım yapmak isterseniz, verdiğiniz adımları takip ederek FOREX.com hesabınızdan işlem yapmaya başlayabilirsiniz. Bilgilerinizle TradingView'e giriş yaparak, İşlem Panelini açıp aracı olarak FOREX.com'u seçerek işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Herhangi başka bir sorunuz olursa, lütfen sormaktan çekinmeyin!

Geri