- Konu Yazar
Trade it GG güvenilir mi?
Tradeit.gg Tradeit, güvenilir ve en iyi CSGO ticareti yapabileceğiniz sitelerden biri. Bitcoin, Ethereum, Paypal, Visa vb. farklı ödeme yöntemleriyle anında paranızı çekebilir veya yatırabilirsiniz.Ggdrop güvenli mi?
Hocam site güvenilir. Ama provably fair sertifikası ve kasa şansları olmadığı için ne açarsanız açın çöp çıkacaktır. Paranızı çöpe atmayın.CS Money kilit zammı nedir?
CS Money kilit zammı nedir?Ayrıca, CS.MONEY envanterindeki eşyalar için, eşyanın kilit açma süresine bağlı olarak ek zam uygulanabilir. % 0 ila% 13 arasında değişir. Bu ekstra ücret yalnızca CS.MONEY bot öğeleri için geçerlidir; kullanıcı, eşyası için bu ek ücreti alamaz.
CS GO Skin siteleri güvenilir mi?
CS GO Skin siteleri güvenilir mi?Hectopat. Bana sorarsan, böyle bet sitelerinin hiç biri güvenli değildir. Steam hesabını kaptırmıştın en son. Hala ders almadın herhalde, böyle sitelerden uzak durmanı tavsiye ederim.
BitSkins com güvenilir mi?
Evet. BitSkins.com güvenlidir ve platform en yoğun KYC doğrulama sürecini sağladığı için BitSkins yasaldır. Bu, hem alıcıları hem de satıcının dolandırıcılık ve dolandırıcılıklardan korunmasını sağlar.Tradeit GG nasıl kullanılır?
CS: GO eşyaları nasıl satılır?- İlk olarak, Steam hesabınızı kullanarak Tradeit.gg e giriş yapın ve Ticaret bağlantınızı ayarlayın.
- Satmak istediğiniz ürünleri seçin ve << Sat>>’a tıklayın.
- Botumuzdan hemen bir takas teklifi alacaksınız.
- Takas tamamladığında bedeli size transfer edilecektir.
CS GO kasa açma siteleri ne işe yarar?
CS GO kasa açma siteleri ne işe yarar?Cscase CS:GO kasalarını açmak, eğlenmek ve en iyi öğeleri almanıza olanak sağlayan internet sitesidir. Hellcase, skin almak için kullanabileceğiniz en popüler CSGO kasa sitelerinden biridir. Onlar “” promosyon kodunu kullanarak kaydolunca $ sunuyor. Sitede seçmek için iyi kasa seçenekleri bulunmaktadır.
Steam Takas linki nasıl bulunur?
Steam Takas linki nasıl bulunur?Steam Trade URL Nasıl Bulunur?
- Adım #1: Steam ana sayfasından profilinize tıklayın.
- Adım #2: Sağ menüden Envanter kısmına tıklayın.
- Adım #3: Takas Teklifleri butonuna basın.
- Adım #4: “Kimler bana takas gönderebilir?” kısmına tıklayın.
- Adım #5: “Takas URL’i” kısmını kopyalayın.
En popüler ödeme sistemleri ile çalışıyoruz: PayPal, Webmoney, Pay.Skins.Cash, QIWI, VISA, Master Card ve hatta Bitcoin. Bütün işlemler %100 güvenlidir ve güvenlik hizmetlerimizin sürekli takibi altındadır. Destek ekibimiz sorularınızı cevaplamaya hazır.
Skinwallet üzerinde yaptığınız her işlem %100 güvenli olacak şekilde tasarlanmıştır. Her zaman güvende kalmak için uzman tüccarlarla birlikte oluşturulmuş ve test edilmiş güvenlik yönergelerimizi takip edin.
Bitskins nedir?
Bitskins nedir?counter strike global offensive, dota 2, tf2gibi online oyunlarda kullanılan oyun içi skin öğelerini, karakter setlerini alıp satabileceğiniz, paraya çevirebileceğiniz site.
CS GO trade nasıl yapılır?
CS GO trade nasıl yapılır?Takas Teklifleri sayfasından bir teklif göndermek için:
- Steam’i açın (istemci ya da web üzerinden)
- Takma adınızın üzerine imleci getirin.
- Envanter’e tıklayın.
- Takas Teklifleri seçeneğine tıklayın.
- Yeni Takas Teklifi seçeneğine tıklayın.
- Takas teklifi göndermek istediğiniz arkadaşa tıklayın.
CS GO kasa açma ne kadar?
2022 içinde En İyi CS:GO Kasa Açma siteleriDeğerlendirme | Kasa Açma Sitesi | Bonus
6 | Hellcase | 0,45$ ücretsiz, Günlük Bonus Kasası
7 | KeyDrop | 0,55 $ Bedava
8 | CSGOlive | 0,02 – 50,00 ABD Doları Ücretsiz
9 | CSGO-Skins.com | Ücretsiz 0,45 ABD doları
CS GO kasa açma nasıl yapılır?
Eger Steam üzerinden aldıysanız kasaya uygun anahtarı alıp CS:GO’yu indirmeniz lazım sonrasında oyun içerisinden açın kasaları.Takas URL nerede?
Takas URL nerede?Adım #2: Sağ menüden Envanter kısmına tıklayın. Adım #3: Takas Teklifleri butonuna basın. Adım #4: “Kimler bana takas gönderebilir?” kısmına tıklayın. Adım #5: “Takas URL’i” kısmını kopyalayın.
CSGO trade nasıl yapılır?
CSGO trade nasıl yapılır?CS GO Trade URL nasıl bulunur?
Takas teklifi nasıl gönderilir?
Teklifleri “Takas Teklifleri” sayfanızdan göndermek için:- Steam’i açın (istemci ya da web üzerinden)
- Takma adınızın üzerine imleci getirin.
- Envanter’e tıklayın.
- Takas Teklifleri seçeneğine tıklayın.
- Yeni Takas Teklifi seçeneğine tıklayın.
- Takas teklifi göndermek istediğiniz arkadaşa tıklayın.
Steam Trade URL nedir?
Steam Trade URL nedir?Steam Trade URL Nedir? Pazar sistemi açık olan oyunlarda, kazandığımız eşyaları takas yapma olanağı sağlar. Özellikle CS:GO, Dota 2, TF2 ve son dönemlerde de PUBG oyuncuları pazar yerlerini oldukça aktif bir şekilde kullanıyorlar.
URL nasıl bulunur?
URL nasıl bulunur?Bir sayfanın URL’sini alma Bilgisayarınızda google.com adresine gidin. Sayfayı arayın. Arama sonuçlarında sayfanın başlığını tıklayın. URL’nin tamamını seçmek için tarayıcınızın üst tarafındaki adres çubuğunu tıklayın.
Steam Trade URL Nasıl Bulunur? Adım #1: Steam ana sayfasından profilinize tıklayın. Adım #2: Sağ menüden Envanter kısmına tıklayın. Adım #3: Takas Teklifleri butonuna basın.
Kimlere takas teklifi gönderebilirim? Envanterini görebildiğiniz tüm arkadaşlarınıza ya da size takas URL’ini veren herkese takas teklifi gönderebilirsiniz.
Steam takas bekleme süresi ne kadar?
Steam takas bekleme süresi ne kadar?Takas bekletmesi, takas edilmiş öğelerin teslim edilmeden önce Steam tarafından tutulduğu bir zaman aralığıdır. Takas bekletmeleri 15 güne kadar sürmektedir. Eğer bir arkadaşınızla öğe takas ediyorsanız ve o arkadaşınızla 1 yıldan uzun süredir arkadaşsanız, bekletme süresi 1 gündür.
Steam takas URL nasıl bakılır?
Steam takas URL nasıl bakılır?Takas teklifi aldığınızda Steam arayüzünün sağ üst kısmındaki posta kutunuz yeşil yanacak. Teklifi görmek için posta kutusuna tıklayın ve “bekleyen takas teklifi”ni seçin. Bekleyen takas tekliflerinizi ve teklif geçmişinizi envanterinizdeki Takas Teklifleri sayfasından da görebilirsiniz.