Toyota Yaris ne kadar yakiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Toyota Yaris ne kadar yakıyor?​

Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.0 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.3 lt. Karma Tüketim (100 km) 4.9 lt.

Toyota Yaris nasıl bir araç?​

Toyota Yaris nasıl bir araç?
artıları : ses yalıtımı sınıfının en iyilerinden. uzun yolculukta hic yormaz.bu sınıftan araç alacaklar ve otomatik vites dusunenler kesinlikle bu aracı denemeden karar vermemeli. vites geçişlerini hissetmek mümkün degil. ön cam görüşü oldukça güzel. az yakar sınıfının en iyilerinden hatta.

Toyota Yaris 10 nasıl bir arabadır?​

uzun yolda 4-4,5 lt , şehiriçi karışık 5 litre yakıt tüketimi ile dizel araç gibi ekonomik. içi ferah ve geniş. polo fiesta gibi rakipleriyle kıyaslayınca oldukça iyi. dönüş çapı oldukça iyi.

Yaris 10 motor kaç beygir?​

Yaris 10 motor kaç beygir?
2020 Toyota Yaris 1.0 İnceleme Toyota markası tarafından üretilen Toyota Yaris, 998 cc motor hacmi ile 69 hp beygir güç üretir. Toyota Yaris 5 ileri Manuel şanzımanı ile 0 – 100km Hızlanmanması 15 saniyedir. A Segment içinde bulunan Toyota Yaris, Benzin yakıt kullanır.
Toyota Yaris bir depo kaç km gider?​
Toyota Yaris – 1.329 cc, 99 hp aracın, yakıt deposu 42 litredir. Aracın 100 km deki şehiriçi tüketim değeri olan 6.50 litre baz alınarak hesaplama yapacak olursanız, bu araç 42 litrelik tam bir depo ile ortalama 646 km yol gitmektedir.

Toyota Yaris otomatik ne kadar yakar?​

Toyota Yaris otomatik ne kadar yakar?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 42 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.3 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.5 lt. Karma Tüketim (100 km) 5.1 lt.

Toyota Yaris otomatik vites nasıl kullanılır?​

Otomatik vitesli araçlar nasıl kullanılır?
- Öncelikle uygun park alanını seçmeli ve aracınızı bu park alanına en ideal şekilde yerleştirmelisiniz.
- Ardından frene basarak vites konumunuzu N’ye getirmelisiniz. Böylece aracınız boşa alınacak.
- Son olarak da vitesinizi P konumuna getirerek aracınızı park edebilirsiniz.

Toyota Yaris 13 Sol benzin deposu kaç litre?​

Toyota Yaris 13 Sol benzin deposu kaç litre?
Yakıt deposu hacmi 45 litre. Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 8.1 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 5.3 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 6.3 lt/100km olarak belirtilmiş.

Toyota Yaris 10 Terra kaç silindir?​

MOTOR
Motor Hacmi | 1 LT
Maksimum Hız | 155
0-100 KM Hızlanma | 13.6 sn
Silindir Sayısı | 4
Valf Sayısı | 16

Toyota Yaris Terra 10 motor ne kadar yakar?​

Toyota Yaris Terra 10 motor ne kadar yakar?
Yakıt deposu hacmi 42 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 5.8 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.3 lt/100km ve ortalama olarak da 4.8 lt/100km yakıt tüketiyor.
Toyota Yaris kaç beygir?​
Teknik verilere göre bünyesinde 123 NM’lik bir Tork kuvveti bulunduran 1.33, buna ek olarak 99 beygirlik bir güç üretme kapasitesine sahip.

Toyota Yaris 10 deposu kaç litre?​

Toyota Yaris 10 deposu kaç litre?
Araç Euro 5 emisyon standardına sahip. Yakıt deposu hacmi 42 litre. Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 5.8 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.3 lt/100km ve ortalama olarak da 4.8 lt/100km yakıt tüketiyor.

Toyota Yaris 1.3 yakıt ne kadar?​

Toyota Yaris 133 otomatik ne kadar yakar?​

Toyota Yaris 133 otomatik ne kadar yakar?
Yakıt deposu hacmi 42 litre. Üretici verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 6.2 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.5 lt/100km ve ortalama yakıt tüketimi 5.1 lt/100km olarak belirtilmiş.

Dualogic vites nasıl kullanılır?​

Dualogic şanzımanlı bir araç hem manuel hem de otomatik modda kullanılabilir. Vites türü gövdesi direk olarak A= Otomatik ve M= Manuel seçenekleri ile tamamen sürücünün seçeneğine kalması ile kontrol edilebilmektedir. Yarı otomatik vites kullanıcılara istekleri doğrultusunda bir sürüş sunmaktadır.

Toyota Yaris, şehir içi tüketimde 6.0 lt, şehir dışı tüketimde 4.3 lt ve karma tüketimde 4.9 lt gibi oldukça ekonomik bir performans sergiliyor. Ayrıca, kullanıcı yorumlarına göre ses yalıtımı sınıfının en iyilerinden birisi olması, uzun yolculuklarda konfor sağlaması, vites geçişlerinin hissedilmemesi ve az yakması gibi avantajlarla öne çıkıyor.

Toyota Yaris'in 1.0 motoru 69 beygir güç üretirken, 1.3 motoru ise 99 beygir güce sahiptir. Yakıt deposu hacmi 42 litre olan araç, ortalama olarak şehir içi tüketim değeri olan 6.5 lt/100 km baz alındığında bir depo ile yaklaşık 646 km yol gidebilmektedir.

Otomatik vitesli bir Toyota Yaris'in yakıt tüketimi ise şehir içinde 6.3 lt, şehir dışında 4.5 lt ve karma kullanımda 5.1 lt olarak belirtilmiştir. Ayrıca, Toyota Yaris Terra 10 motorunun fabrika verilerine göre şehir içi tüketimi 5.8 lt/100km, şehir dışı tüketimi 4.3 lt/100km ve ortalama tüketimi 4.8 lt/100km olarak açıklanmıştır.

Toyota Yaris'in 1.33 motoru ise 99 beygir gücü ve 123 NM tork kuvvetine sahiptir. Dualogic şanzımanlı araçlar hem manuel hem otomatik olarak kullanılabilir, sürücünün tercihine göre A=Otomatik ve M=Manuel modlar arasında seçim yapabilirsiniz. Dualogic şanzıman sürücülere istedikleri sürüş deneyimini sunabilmektedir.

Geri