AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Toyota Yaris Nasil bir araba?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Toyota Yaris Nasıl bir araba?​

Benzer marka birçok araçtan oldukça seri. Beklentimin üstünde performansı ve yokuşlarda bayılmıyor. İstanbul içi yumuşak kullanımda 3,5 lt yakıyor (1.5 hybrit sprit) vitres geçişleri çok iyi. Küçük arabalar arasında donanım olarak gayet iyi.
Toyota Yaris Hibrit Nasıl bir araba?
Toyota Yaris hybrid tam bir şehir otomobili. Düşük süratlerde ve düzgün yol şartlarında kullanım için tasarlanmış. Yüksek süratlerde pek kendinizi rahat hissetmiyorsunuz. Toyota Yaris hybrid’in yakıt tüketimi oldukça düşük.
Yaris Hibrit ne kadar?
Toyota Yaris 1.5 Hybrid 2.El Fiyatları

Toyota Yaris ağır bakım kaç km?​

Toyota Yaris 1.3 aracınızın periyodik bakımları,10.000 km ila 15.000 km. arasındadır. Bu aralık aracınızın model yılı farklılıklarından oluşur. Motor yağı ve yağ filtresinin değişimi, hava ve polen filtresinin kontrolü periyodik bakımın genel esaslarıdır.
Toyota Yaris 10 nasıl bir arabadır?
uzun yolda 4-4,5 lt , şehiriçi karışık 5 litre yakıt tüketimi ile dizel araç gibi ekonomik. içi ferah ve geniş. polo fiesta gibi rakipleriyle kıyaslayınca oldukça iyi. dönüş çapı oldukça iyi.
Toyota Yaris 10 mı 13 mu?
Ben 1.0 lt motoru öneriyorum 1.3 e göre vergi avantajı ve yakıt tasarrufu var. Ben 1.0 lt motoru öneriyorum 1.3 e göre vergi avantajı ve yakıt tasarrufu var. şehirler arası yoluna göre 800-900 km zorlamaz piyasanın en az yakıtlı aracıdır.

2021 model Toyota Yaris kaç para?​

YARİS FİYAT LİSTESİ
Toyota Yaris 2020 ne kadar?
2020 Toyota Yaris Özellikleri Açıklandı, Fiyat Listesi
Toyota ağır bakım kaç km?
Genellikle 70 bin km ile 90 bin km arasında ağır bakım yapılması önerilir.

Toyota triger zinciri kaç km de değişir?​

Triger kayışlarının genellikle 60.000 km veya 4 yıllık kullanımdan sonra değiştirilmesi öneriliyor.
Yaris 10 motor kaç beygir?
2020 Toyota Yaris 1.0 İnceleme Toyota markası tarafından üretilen Toyota Yaris, 998 cc motor hacmi ile 69 hp beygir güç üretir. Toyota Yaris 5 ileri Manuel şanzımanı ile 0 – 100km Hızlanmanması 15 saniyedir. A Segment içinde bulunan Toyota Yaris, Benzin yakıt kullanır.
Toyota Yaris çok yakar mı?
Fabrika verilerine göre, şehir içi yakıt tüketimi 6.4 lt/100km, Şehir dışı yakıt tüketimi 4.1 lt/100km ve ortalama olarak da 4.9 lt/100km yakıt tüketiyor.

Geri