Toyota Prius ne zaman çıktı?
Toyota PriusÜretici | Toyota
Üretim yıl(lar)ı | 1997-günümüze
Montaj | Prius
Gövde ve Şasi
Toyota Prius neden Türkiyede yok?
Toyota Prius neden Türkiyede yok?Ülkemizde yapılan vergi teşviği ve şehir içi sundukları avantajlı yakıt tüketimleri hibrit Corolla ve C-HR modellerini yollarda görmemize sebep oldu. Prius modelinin Türkiye’de tutmamasının en büyük sebebi ise Türkiye pazarına geç dahil olması ve yerli üretim olan C-HR yanında avantajsız duruma düşmesidir.
Toyota hibrit kaç yılında çıktı?
İlk seri üretim hibrit araçlar, 1997 yılında Toyota tarafından tanıtıldı.Toyota hibrit kaç para?
Toyota hibrit kaç para?Toyota Hibrit ı Fiyatları
Model | İlan Başlığı | Fiyat
Toyota Corolla 1.8 Hybrid Passion X-Pack | Sahibinden Toyota Corolla 1.8 Hybrid Passion X-Pack 2019 Model 45.000 km İLK GELEN ALIR | 504.999 TL
Toyota Corolla 1.8 Hybrid Flame X-Pack | Sahibinden Toyota Corolla 1.8 Hybrid Flame X-Pack 2020 Model | 480.000 TL
Japonya’da 12 Fabrikası, 4 bağlı kuruluşu, ve 27 ülkede 69 üretim tesisi, 340,000 çalışanı, 15 araştırma & geliştirme merkezi ve 5 tane genel merkez ile Lexus ve Toyota marka araçlar üreten şirketin ürünleri, 160 ülkede müşterilere ulaştırılmaktadır.
Toyota kime ait?
Toyota kime ait?Toyota
Endüstri | Otomotiv Robotik Finansal hizmetler Biyoteknoloji
Alt kuruluş(lar) | 522 (Toyota Grubu) Hino Motors, Ltd., Daihatsu Motor Co., Ltd., Toyota Financial Services, DENSO, Toyota Industries
Öz kaynak | 10,3 trilyon ¥ (FY2010)
Sahibi | Toyota Grubu
Çalışan sayısı | 71.116 (for TMC, total Toyota 320,808)