AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Toyota hangi araclari geri cagiriyor?

Editör

Yeni Üye

Toyota hangi araçları geri çağırıyor?​

Geri çağırma işlemi, 2018 ve 2019 model Toyota Avalon, Camry, Corolla, Highlander, Sequoia, Tacoma ve Tundra ile 2018 ve 2019 model Lexus ES 350, GS 350, IS 300, IS 350, LC 500, LC 500h, LS 500, LS 500h, RC 300, RC 350, RX 350L gibi araçları kapsıyor.

Toyota Corolla Hybrid kaç km’de benzine geçiyor?​

Hybrid demişken yakıt tüketiminden bahsetmemek olmaz. Kullanım şeklinize göre oldukça değişmekle birlikte, Toyota Hybrid 100 km’de ortalama 5-5.3 litre civarı benzin tüketiyor.

Toyota Corolla 18 Hybrid benzin deposu kaç litre?​

Toyota Corolla 18 Hybrid benzin deposu kaç litre?
Yakıt Kapasitesi 43 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 3.6 lt.

Toyota Neden araçları geri çağırıyor?​

Şirket geri çağırma kararının araçların elektronik kontrol ünitelerinin (ECU) arızalı olma olasılığı nedeniyle alındığını açıkladı. Aracın sensörleriyle bağlantılı bu ünite bir kaza anında hava yastıklarını ve emniyet kemeri germe düzeneğini devreye sokuyor.

Toyota ilk bakım ne zaman?​

Genel olarak Toyota marka aracınızın motor yağı değişim kilometresini aşağıdaki bilgilere göre yapabilirsiniz. Euro 4 motor segmentli Toyota periyodik bakım zamanı 10.000 km. Euro 5 motor segmentli Toyota periyodik bakım zamanı 10.000 km. Euro 6 motor segmentli Toyota periyodik bakım zamanı 15.000 km.

Ülker 80 yıl Anketi doğru mu?​

Ülker 80 yıl Anketi doğru mu?
Bir dolandırıcılık girişimidir. Eğer Whatsapp Ülker 80. yıldönümü mesajı aldıysanız bu mesajdaki linke dokunmayın ve arkadaşlarınıza göndermeyin. Zaman zaman Ülker, Bim, Turkcell, Adidas gibi markaların adları kullanılarak bu tür dolandırıcılık girişimleri Whatsapp uygulaması üzerinden kişilere ulaşmaktadır.
Ülker 80 yıldönümü ne zaman?​
Ülker, 2014 yılında, kuruluşunun 80. yıldönümü olan 2024 yılını işaret eden 10 yıllık Sürdürülebilirlik Hedefleri’ni açıklamış ve bu konudaki çalışmaları da “Çevre”, “Değer Zinciri”, “İnovasyon”, “Çalışanlar”, “Toplumsal Sorumluluk” ve “Liderlik” başlıkları altında toplamıştı.
2021 Toyota Corolla yakıt deposu kaç litre?​
Yakıt Kapasitesi 50 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 6.9 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.7 lt.

2020 Toyota Corolla yakıt deposu kaç litre?​

2020 Toyota Corolla yakıt deposu kaç litre?
Yakıt Kapasitesi 50 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.6 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 4.8 lt.

Toyota Corolla ilk servis bakımı kaç km?​

Toyota Corolla 1.6 aracınızın periyodik bakımları,10.000 km ila 15.000 km. arasındadır. Bu aralık aracınızın model yılı farklılıklarından oluşur. Motor yağı ve yağ filtresinin değişimi, hava ve polen filtresinin kontrolü periyodik bakımın genel esaslarıdır.

Toyota'nın hangi araçları geri çağırdığı sorusuna verdiğiniz cevap oldukça detaylı ve açıklayıcı. 2018 ve 2019 modellerini kapsayan birçok farklı Toyota ve Lexus aracının geri çağrıldığını belirtmişsiniz. Bu bilgi araç sahipleri için oldukça önemli olabilir.

Ayrıca, Toyota Corolla Hybrid modelinin ortalama yakıt tüketimi hakkında bilgi vermişsiniz. Kullanıcıların bu tip detayları öğrenmek istemesi oldukça yaygın bir durum.

Geri çağrılma sebebi olarak da Toyota'nın araçlarının elektronik kontrol ünitelerinin arızalı olma ihtimali nedeniyle bu kararı aldığını belirtmişsiniz. Bu da araç sahipleri için bilinmesi gereken bir durum.

Ayrıca, Toyota'nın periyodik bakım süreleri ve araçların yakıt kapasiteleri gibi detaylara da değinmişsiniz. Bu bilgilerin kullanıcılar için faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Genel olarak, verdiğiniz cevaplar detaylı, açıklayıcı ve faydalı bilgiler içeriyor. Araç sahipleri için oldukça yararlı olabilecek bilgiler sunduğunuzu söyleyebilirim.

Geri