Toyota Avensis hangi motor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Toyota Avensis hangi motor?​

Yeni Avensis’in 2 litrelik motorunun yerini 1.6 litre dizel alırken, 2.2 litrelik dizelin yerini 2 litrelik bir dizel motor alıyor. Benzinli motorlar ise 1.6 lt 132 hp, 1.8 lt 147 hp ve 2.0 lt 152 hp seçenekleriyle motor yelpazesini oluşturuyor.

Avensis kaç para?​

Toyota Avensis 2.El Fiyatları
2005 model Avensis alınır mı?
Bence alınır, bu aracı kullanıp da memnun olmayan görmedim. Fiyatı da gayet uygun. Sessiz, konforlu, kaliteli, donanımlı geniş bir araç. Dayanıklılık olarak sınıfında daha iyisi fazla yok bence.

Toyota Avensis 1.6 Dizel motor nasıl?​

Makyaj sonrasında yeni turbo dizel motora kavuşan Avensis’in motoru 112 HP güç ve 270 Nm’lik maksimum tork ile hızlanma konusunda iddialı değil. Daha önce Verso’da karşılaştığımız, BMW’den alınan 1,6 litrelik dizel motorun güçlü yönü ise yakıt tüketimi. 6,1 lt/100 km’lik ortalama test tüketimi ekonomik bir değer.

Toyota Avensis hangi ülkede üretiliyor?​

1998’in başında Toyotayı orta sınıfta temsil eden “Avensis” modeli firmanın İngiltere’deki fabrikasında üretilmektedir. “Avensis”,1998-2018 yazında Türkiye’ye gelmiştir. Avrupa’da diz hava yastığına sahip ilk otomobil olma gibi ayrıcalıklı bir unvana sahiptir. 2003’ün başında araç yenilendi.
Toyota Avensis Nasıl bir araba?
Bir senedir kullanıyorum tek kelimeyle rahatsız bir araba o paraya alınacak o kadar araba varken gidip bu arabayı almayın, yapmayın, etmeyin. Konfor çok başarılı.Araç ağırlığı sebebi ile çok dinamik ama segment standartlarını yakalıyor.Hatta bu alanda alman rakipleri ile eş düzeyde diyebiliriz.

Toyota Avensis 2006 model kaç para?​

2006 Model Toyota Avensis

2005 model Toyota Avensis kaç para?​

Toyota Avensis 1.6 Comfort 2.El Fiyatları
2004 16 Avensis nasıl?
2004 model avensis 1.6 sahibiyim,kesinlikle koltuğa oturduğunuzda güven hissi veriyor.İç mekan çok geniş ve konforlu,heybetli bir araç buna rağmen sürüş inanılmaz rahat ve kolay önden çekişli olduğu için kısmen lastik sesi geliyor.Ben bunu eksi olarak görmüyorum,yakıt olayına gelince abartı yakmıyor kullanan göre …

Avensis 1.6 132 hp nasıl?​

1.6 cc kapasitesinde benzinli bir motora sahip olan Avensis, bu motoru ile 132 HP motor gücü ve 160 Newtonmetre tork üretiyor. 6 ileri manuel bir şanzımana sahip olan otomobil, bu donanımsal istatistikleri ile 10.4 saniye gibi bir 0-100 km hızlanma değerine sahip. Ayrıca araç maksimum 200 km hız değerine ulaşabiliyor.

16 D 4d nedir?​

Toyota markasının geliştirdiği bir motor teknolojisidir. Marka 4 silindirli dizel motorlarda D4D sistemini kullanır. Ekonomik yakıt tüketimi esasına dayanan D4D sistemi, karbondioksit emisyonunu da azaltmayı hedefler.
Toyota Avensis üretiliyor mu?
Üretimler durduruldu. Toyota’ nın Türkiye’de de satışta olan Avensis modelinin üretimi durduruluyor.Geçtiğimiz aylarda Avensis modelinin test edildiğini casus kameralar aracılığı ile görmüştük ancak Autocar’ da çıkan bir habere göre Toyota, Avensis’ in üretimini durdurma kararı almış.

Toyota Türkiye kime ait?​

1 Ekim 2000 yılında %65 Sabancı Holding, %25 Toyota Motor A.Ş. ve %10 Mitsui ortaklığında kurulmuştur. 2009 yılında Sabancı Holding’e ait %65’lik hisseyi ALJ A.Ş. satın almıştır. 1 Ekim 2009 itibariyle %100 ALJ Holding’e bağlı yabancı sermayeli bir firma olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

2011 Toyota Avensis Nasıl bir araba?​

Kaslı bir gövdesi var. İçerisindeki işçilik kalitesi oldukça başarılı ama bir alman arabasındaki gibi ince detaylar beklemeyin. Aracın sürüş konforu oldukça iyi, motor sesi sadece 2000 devir civarında geliyor ama aracın devri yükseldikçe ses gidiyor. Motor sesini almadığım için birkaçkez 4500 devirin üzerine çıktım.

Geri