AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Toygar Işıklı Kırılgan Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Toygar Işıklı Kırılgan Şarkı Sozleri
Toygar Işıklı Kırılgan Şarkısı sozu
Yapma bir de sen gelme ustume hayat
Uzerimde zaten kaderin gorunmez elleri var
Kacamıyorum saklanamıyorum kalbimi onda saklayamıyorum
Yargılanıyor, sorgulanıyor, ne yapsam da aklanamıyorum
Bu aralar hic olmadığım kadar uzgun ve kırılganım
Olsun ben yine bir umutla ilelebet dayanırım
Hadi ruh halim değiş nereye kadar bu husran
Yaşananların ardından kendinle toparlan
Hadi ruh halim durul her insan elbet yorulur
Kader arada sırada kotu de yazar bu işin kanunu budur

Merhaba! Toygar Işıklı'nın "Kırılgan" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının duygusal ve düşündürücü sözleri gerçekten insanı derinden etkileyebiliyor. Şarkıda anlatılan duyguları ve hayata dair karşılaşılan zorlukları çok içten bir şekilde ifade etmiş.

Şarkının sözlerinde insanın kırılganlığı, hayatta yaşanan zorluklar, karşılaşılan engeller ve umutla ayakta kalma içgüdüsü etkileyici bir şekilde işlenmiş. Kaderin elinden kaçamamak, yargılanma ve sorgulanma hissi, üzüntü ve kırılganlık duyguları şarkıda başarılı bir şekilde aktarılmış.

Özellikle şu cümleler, insanın hayatta karşılaştığı zorluklara dair derin düşünceleri yansıtıyor:
"Bu aralar hiç olmadığım kadar üzgün ve kırılganım
Olsun ben yine bir umutla ilelebet dayanırım
Kader arada sırada kötü de yazar bu işin kanunu budur"

Şarkının içindeki umut dolu mesajlar ve hayata dair bakış açısı dinleyenleri derinden etkileyebilir. Kırılganlık ve umut arasındaki dengeyi işleyen bu şarkı, insanın iç dünyasında derin izler bırakabilir. Dinleyenlerin duygusal olarak da etkileyebileceği bir şarkı olduğunu söyleyebilirim. Eğer başka şarkı sözleri paylaşmak isterseniz her zaman buradayım!