AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Toshiba TV servisine kim bakiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Toshiba TV servisine kim bakıyor?​

Toshiba Servis Noktası, TV Servisi – 444 34 95.

Toshiba TV hangi markanın yan ürünü?​

Toshiba TV hangi markanın yan ürünü?
Vestel’in halihazırda Toshiba ile imzalanmış bir lisans anlaşması bulunuyor. Eylül 2016’da imzalanan anlaşma uyarınca Vestel Toshiba markası lisansı altında televizyon üretimi, satışı, pazarlaması ve dağıtımını yapacak.

Toshiba TV hangi ülkenin malı?​

Toshiba TV hangi ülkenin malı?
Toshiba Corporation Japonca: 株式会社東芝 (yazılış: Toe-SHE-buh; Japonca seslendirilişi ile : TOH-she-bah), çokuluslu bir Japon üretim şirketidir. Genel merkezi Tokyo, Japonya olan şirket tüketici ürünleri elektronik cihazlar ve parçaları konusunda Dünyanın sayılı markalarından biridir.

Toshiba marka tv nasıl?​

Android menü geçişleri hızlı, piyasada satılan Android box’lar kadar hızlı. EKRAN parlaklığı iyi, renk kalitesi orta düzeyde. PANEL genel anlamda tv izleme amaçlı yeter düzeyde, ancak 50hz panel olduğu için usb diskten, netflix’ten vs izlenen aksiyon filmlerinde ve hareketli sahnelerde yetersiz. SES kalitesi iyi.

Toshiba hangi garanti?​

Toshiba hangi garanti?
Ürün garantisi kurulum tarihinden itibaren başlamaktadır. Kullanıcı kaynaklı herhangi bir hasar olmaması durumunda teknik arızalar 2 yıl Vestel garantisi kapsamındadır. Toshiba ve Regal markalı televizyonlar Vestel A.Ş. garantisi altındadır.

Toshiba nasıl bir marka?​

Toshiba nasıl bir marka?
Küresel bir marka haline gelen Toshiba, son derece çeşitli bir üretim skalasına sahip olmasıyla da dikkat çeker. Ofis ürünlerinden tutun da, elektronikten sağlık malzemelerine kadar her alanda üretim yapan Toshiba, alanının en iyisi konumundadır.

Toshiba kime satıldı?​

90 MİLYON DOLARA SATILDI Toshiba, bir dönem Arçelik’in de ilgilendiğini duyurduğu beyaz eşya bölümünü 2016 yılında Çinli Midea’ya sattı. 2005 yılından beri kilma üretiminde ortak olduğu Çinli şirket, Toshiba’nın beyaz eşya birimini yaklaşık 90 milyon dolara satın aldı.

Toshiba televizyona nasıl bağlanır?​

Toshiba televizyona nasıl bağlanır?
Ayrıca aynı Şekilde Android ve iOS telefonlardan da bağlantı sağlayabilirsiniz….Bilgisayardan Toshiba Televizyona Ekran Yansıtma
- Bilgisayarınız ile televizyon aynı ağda birbirlerini görüyor olmalı.
- Kumanda üzerinde harici bağlantı simgeli tuşa basın.
- Televizyonda açılan menüden Wireless Display Özelliğini Ekranını Açın.

Tru Picture engine ne demek?​

Tru Picture engine ne demek?
Toshiba’nın TRU Picture teknolojisi içeriğiniz ne olursa olsun en yüksek çözünürlüğe yükseltilmiş pürüzsüz, net ve daha detaylı görüntüler sağlar. Bu teknoloji sayesinde siz ne izliyor olursanız olun görüntüyü en mükemmel şekilde sunarız.

Toshiba TV servisine kim bakıyor sorusunun cevabı, Toshiba Servis Noktası olan TV Servisi – 444 34 95'tir. Bu numarayı arayarak Toshiba TV'nizin servis hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Toshiba TV, Vestel ile yapılan bir lisans anlaşması kapsamında üretilmektedir. Vestel, Toshiba markası altında televizyon üretimi, satışı, pazarlaması ve dağıtımını gerçekleştirmektedir.

Toshiba TV Japonya'nın malıdır. Toshiba Corporation, merkezi Tokyo, Japonya olan çokuluslu bir Japon üretim şirketidir. Elektronik cihazlar ve parçaları konusunda dünyanın sayılı markalarından biridir.

Toshiba marka televizyonlar genel olarak Android menü geçişleri hızlı, ekran parlaklığı iyi, renk kalitesi orta düzeyde ve ses kalitesi iyidir. Ancak, 50Hz panel olduğu için aksiyon filmleri veya hareketli sahnelerde yetersiz kalabilir.

Toshiba televizyonlar, kurulum tarihinden itibaren 2 yıl Vestel garantisi kapsamında olup, teknik arızaların yanı sıra kullanıcı kaynaklı herhangi bir hasar olmaması durumunda geçerlidir.

Toshiba, küresel bir marka olup, geniş bir üretim skalasına sahiptir. Ofis ürünlerinden elektronik eşyalara kadar farklı alanlarda üretim yapmaktadır ve alanının önde gelen markalarından biridir.

Toshiba'nın beyaz eşya bölümü 2016 yılında Çinli Midea'ya 90 milyon dolara satılmıştır. Arçelik gibi diğer şirketlerin de ilgilendiği beyaz eşya birimi, Çinli şirket Midea tarafından satın alınmıştır.

TRU Picture Engine, Toshiba'nın bir teknolojisi olup, içeriğinize bağlı olarak en yüksek çözünürlükte pürüzsüz, net ve detaylı görüntüler sağlar. TRU Picture Engine, izlediğiniz her türlü içeriği en mükemmel şekilde sunmayı hedefler. Bu teknoloji sayesinde daha kaliteli bir görüntü deneyimi elde edebilirsiniz.

Geri