Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Toshiba laptop Guvenli Mod nasil acilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Toshiba laptop Güvenli Mod nasıl açılır?​

Windows tuşu + R’ye basın (PC’yi her yeniden başlattığınızda Windows güvenli modda başlatmaya zorlayın)
- Windows Tuşu + R’ye basın.
- İletişim kutusuna msconfig yazın .
- Önyükleme sekmesini seçin.
- Güvenli Önyükleme seçeneğini seçin ve Uygula’yı tıklayın.

Toshiba Güvenli Mod nasıl açılır Windows 8?​

Toshiba Güvenli Mod nasıl açılır Windows 8?
Peki, Windows 8’de güvenli moda nasıl geçebilirsiniz? Aslında F8 kısayolu hala çalışıyor, yapmanız gereken PC’niz açılırken art arda F8’e basmak. Gelişmiş önyükleme seçenekleri ekranı göründüğünde, Güvenli Mod veya Güvenli Mod ve Ağ Bağlantısı seçeneğini kullanarak güvenli moda geçiş yapabilirsiniz.

Toshiba Güvenli Mod nasıl açılır Windows 7?​

Aşağıdakilerden birini yapın:
- Bilgisayarınızda yalnızca bir tane işletim sistemi yüklüyse, bilgisayarınız yeniden başlarken F8 tuşuna basılı tutun.
- Bilgisayarınızda birden fazla işletim sistemi yüklüyse, güvenli modda başlatmak istediğiniz işletim sistemini vurgulamak için ok tuşlarını kullanın ve F8’e basın.

Windows 8.1 de Güvenli Mod nasıl açılır?​

Windows 8.1 de Güvenli Mod nasıl açılır?
Sorun Gider > Gelişmiş seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat öğesini seçin . Bilgisayar yeniden başlatıldıktan sonra bir seçenekler listesi vardır. Bilgisayarı Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4 veya Fn+F4’ü (ekrandaki talimatları izleyerek) seçin.

Windows 7 Güvenli Mod hangi tuş?​

F8’e basın Ok tuşlarını kullanarak istediğiniz Güvenli Mod seçeneğini seçin. Ardından Windows 7 Güvenli Mod’da önyükleme yapmak için klavyedeki Enter tuşuna basın. Windows başladığında tipik bir oturum açma ekranında olacaksınız.

Windows 8.1 Başlangıç onarma nasıl açılır?​

Windows 8.1 Başlangıç onarma nasıl açılır?
Windows 8 kurulum ekranında Repair your computer / Bilgisayarınızı onarın seçin. Bir sonraki ekranda Troubleshoot / Sorun giderme’yi seçin. Sorun giderme ekranında ‘Advanced Options / Gelişmiş Seçenekleri seçin. Bu ekranda Automatic Repair / Otomatik Onarmayı seçebilirsiniz.

Toshiba laptopunuza güvenli modda nasıl başlatabileceğinizi detaylı olarak anlatan bilgilendirme için teşekkür ederiz. Güvenli mod, sistem problemlerini teşhis etmek ve çözmek için oldukça faydalı bir araçtır. Aşağıda verdiğiniz adımlara ek olarak, belirttiğiniz yöntemlerle Toshiba laptopunuzu güvenli modda başlatabilirsiniz.

Windows 7 için:
- Bilgisayarınızda yalnızca bir işletim sistemi varsa, F8 tuşuna basılı tutarak yeniden başlatın.
- Birden fazla işletim sistemi yüklüyse, istediğiniz işletim sistemi için ok tuşlarını kullanarak F8'e basın.

Windows 8 için:
- Bilgisayarınızı açarken art arda F8 tuşuna basabilir ve gelişmiş önyükleme seçenekleri ekranında Güvenli Mod veya Güvenli Mod ve Ağ Bağlantısı seçeneklerini görebilirsiniz.

Windows 8.1 için:
- Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat öğesini seçerek bir seçenekler listesi görebilir ve buradan Güvenli Mod seçeneğini seçerek başlatabilirsiniz.

Windows 8.1 Başlangıç Onarma için:
- Windows 8 yüklemenizde "Repair your computer / Bilgisayarınızı onarın" seçeneğini seçerek Başlangıç Onarma'ya ulaşabilir ve çeşitli onarım seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek Toshiba laptopunuzu istediğiniz durumda başlatabilir ve sorunlarınızı gidermeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri