AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Torunlar hisse kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Torunlar hisse kimin?​

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Torunlar gayrimenkul ne iş yapar?​

Torunlar GYO aynı zamanda Türkiye’nin en büyük yerli AVM yatırımcısı olarak perakende sektörünün gelişimine katkı sağlayan öncü şirketlerden biridir. Torunlar Grubu, avm yönetim hizmetleri ve eğlence sektörüne yönelik yatırımlar hayata geçiren Torun AVM şirketi ile de sektöründe öncü projelere imza atmaktadır.
Torunlar gayrimenkul nereli?
Yönetim Kurulu – Torunlar GYO. 1950’de Erzincan – Kemah’ta doğdu.
Tsgyo hisse kimin?
TSKB GYO, TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI ANONİM ŞİRKETİNİN bir iştirakidir.

Zeynep Torun kimdir?​

TED İstanbul Koleji ve Kadir Has Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu Zeynep Torun, mevcut ve geliştirdiği projeler ile büyümesini sürdüren Torunlar GYO’nun iletişim ve pazarlama çalışmalarından sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.

Mehmet Ali Torun nereli?​

Mehmet Torun, 1953 senesinde Erzincan’da dünyaya geldi. Küçük yaşlarında ailesiyle beraber İstanbul’a gelen Torun, genç yaşlarında çalışmaya başladı. 1960 senesinde ailesi ilk ortak bakkal dükkanını açtı. Gıda sektörüne böylece giriş yapmış oldular. 1980’li yıllarda ilk inşaatçılık deneyimini yaşadı.
Torun Bakır sahibi kim?
Torun Center’ı inşa eden Torunlar Şirketler Grubu’nun sahibi Mehmet Torun, Forbes’in 2013’te yayınladığı en zengin Türkler listesinde 580 milyon dolarlık servetiyle 78’inci sırada yer aldı.
Mehmet Torun kaç çocuğu var?
Mehmet Torun evli ve 3 çocuk sahibi. Başkentgaz’ın sahibi Torunlar GYO’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun, Başkentgaz’ın Kızılay’ya yaptığı bağış konusunda soruları cevapladı.

Tsgyo hissesi ne iş yapar?​

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (TSKB GYO), gayrimenkullere ve gayrimenkul projelerine yatırım yapan bir portföy yönetim şirketidir. 2006 yılının başında kurulan şirket, ortaklarına yüksek getiri sağlamak amacıyla karlı bir gayrimenkul portöyü oluşturmayı ve geliştirmeyi hedeflemektedir.

Tsgyo cezası ne zaman bitiyor?​

VBTS kapsamında TSGYO.E paylarında uygulanmakta olan açığa satış ve kredili işlem yasağı brüt takas uygulaması ile birlikte 20/02/2020 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.
Aziz Torun kaç çocuğu var?
Ayrıca Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği’nde (AMPD) uzun yıllar Yönetim Kurulu Üyeliği ve AVM’lerden Sorumlu Grup Başkanlığı görevlerini yürüten Aziz Torun aynı zamanda TÜSİAD ve Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Danışma Kurulu üyesidir. Aziz Torun evli ve 2 çocuk sahibidir.
Torun Center sahibi nereli?
Mehmet Torun 1953 yılında Erzincan’ın Kemah ilçesinde Ağaçsaray köyünde dünyaya gelmiş. Küçük yaşlarda da iş hayatına girmiş.

Geri