Torun Center sahibi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Torun Center sahibi kim?​

Aziz Torun, kurucusu olduğu Torunlar GYO’nun aktif olarak faaliyet gösterdiği gayrimenkul ve perakende sektörünün gelişimine katkı sağlamak üzere sektör derneklerinde de görev almaktadır.
Cevher Torun kimdir?
A.Ş., Nokta İnşaat A.Ş.’de Yönetim Kurulu Başkan Vekili, Netsel Turizm A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam etmektedir. Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kurucu ortaklarındandır. 1961’de Afyon – Sincanlı’da doğdu.

Mehmet Torun kaç çocuğu var?​

Mehmet Torun evli ve 3 çocuk sahibi. Başkentgaz’ın sahibi Torunlar GYO’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun, Başkentgaz’ın Kızılay’ya yaptığı bağış konusunda soruları cevapladı.
Mehmet Ali Torun nereli?
Mehmet Torun, 1953 senesinde Erzincan’da dünyaya geldi. Küçük yaşlarında ailesiyle beraber İstanbul’a gelen Torun, genç yaşlarında çalışmaya başladı. 1960 senesinde ailesi ilk ortak bakkal dükkanını açtı. Gıda sektörüne böylece giriş yapmış oldular. 1980’li yıllarda ilk inşaatçılık deneyimini yaşadı.
1950 Erzincan doğumlu Aziz Torun’un yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Torunlar, tam bir aile şirketi hüviyetinde. 7 üyeli yönetim kurulundaki 3 soyisim ‘Torun’.
Aziz Torun kimdir?
Aziz Torun hayatı ve biyografisi nedir? Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Torunlar Gıda A.Ş’nin de kurucu ortağı olan Torun, aynı zamanda kurucusu ve ortağı olduğu birçok şirkette üst düzey yöneticilik yaparak iş hayatına devam etmektedir.

Neslihan Torun Kaya kimdir?​

1983 İstanbul doğumlu Neslihan Torun Kaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Torunlar GYO İcra Kurulu Üyesi olan Kaya ,oniki yıldır gruba ait alışveriş merkezlerinin kiralama yöneticiliğini yapmaktadır.
Torun Center neler var?
ali sami yen stadının yerine torunlar gyo tarafından yapılacak 5 kat bodrum ( 1 kat belediyeye ait otopark), 42 katlı 2 adet konut kuleleri, 37 katlı 1 adet ofis kulesi ve yatay ofisleri bulunan yapı. şu an 2 kule temel aşamasında, iksa ve kazı devam ediyor ve 2014 sonunda tamamlanması düşünülüyor.

Yunus Emre Torun kimdir?​

1980 yılında İstanbul’da doğan Yunus Emre Torun, yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde gerçekleştirmiştir. Bu okuldan 2002 yılında mezun olan Yunus Emre Torun, 2003 yılında UC Berkeley Üniversitesinde dil eğitimini tamamlamıştır.
Emre Torun kimdir?
Emre Torun, Torunlar GYO’da hangi görevi üstlenmiştir? Halen Torunlar Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ‘de Yönetim Kurulu üyesi ve Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi olarak çalışmaktadır. İngilizce bilmektedir.
Zeynep Torun kimdir?
TED İstanbul Koleji ve Kadir Has Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu Zeynep Torun, mevcut ve geliştirdiği projeler ile büyümesini sürdüren Torunlar GYO’nun iletişim ve pazarlama çalışmalarından sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.

Torun Center ne iş yapar?​

Proje sayesinde İstanbul, modern bir kent meydanına da kavuşacaktır….
Torun Center kaç yaşında?
Torun Center lansmanı 10 Nisan 2013 tarihinde gerçekleşti. Lansmanda dikkat çeken bilgiler şöyle oldu: -Kent merkezinde Ali Sami Yen heykeli bulunacak, -Zeminden 160 metre yüksekliğinde olan iki konut kulesi toplam 42 kattan, ofis kulesi ise 36 kattan oluşuyor.

Yunus Emre Torun kaç yaşında?​

Geri