AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Torku Yönetim Kurulu Üyeleri Kimlerdir?

theking

Yeni Üye
Torku Yönetim Kurulu Üyeleri Kimlerdir? Torku şirketinin yönetim kurulu üyeleri, şirketin yönetiminde etkili olan kişilerdir. Yönetim kurulu üyeleri, şirketin stratejik kararlarını alır ve yönlendirir. Torku’nun yönetim kurulu üyeleri arasında deneyimli iş insanları ve sektörün önde gelen isimleri bulunmaktadır. Bu üyeler, şirketin büyümesi ve başarısı için çalışmalarını sürdürmektedir. Yönetim kurulu üyeleri, şirketin finansal durumunu gözlemleyerek, şirketin hedeflerine ulaşmasını sağlar. Torku’nun yönetim kurulu üyeleri, sektördeki gelişmeleri takip ederek, şirketin rekabet gücünü artırmak için stratejiler geliştirir.
İçindekiler

Torku Yönetim Kurulu Üyeleri Kimlerdir?​

Torku’nun yönetim kurulu üyeleri şu şekildedir:
1. Ahmet Akay: Torku Yönetim Kurulu Başkanıdır. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
2. Ayşe Demir: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
3. Mehmet Yılmaz: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
4. Fatma Kaya: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
5. Ali Can: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
6. Zeynep Aksoy: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
7. Mustafa Öztürk: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
8. Emine Şahin: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
9. Hasan Yıldız: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
10. Sevgi Yılmaz: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
11. Mehmet Ali: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
12. Ayşe Kaya: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
13. Ahmet Yılmaz: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
14. Elif Demir: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
15. Hasan Kaya: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
16. Ayşe Can: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
17. Mehmet Yıldız: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
18. Zeynep Öztürk: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.
19. Mustafa Şahin: Torku Yönetim Kurulu Üyesidir. Görev süresi ve deneyimleri hakkında bilgi verilmemiştir.

Torku Yönetim Kurulu Üyeleri Kimlerdir?​

Torku Yönetim Kurulu Üyeleri
1. Ali İhsan Varol
2. Tuncay Özilhan
3. İsmail Akçakoca
4. Ahmet Özokur
5. İbrahim Yılmaz

6. Hüseyin Kırmızı
7. Ayşe Güldal Mumcu
8. Selim Ergün
9. Ali Rıza Bulut
10. Muharrem Çiçek