- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Toprakbank kime satıldı?
9 Temmuz 2001 tarihinde BDDK’nın kararıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredilen bankamızın ünvanı TMSF’nin 7 Aralık 2005 tarihinde aldığı kararla Birleşik Fon Bankası olarak değiştirilmiştir. Birleşik Fon Bankası’nın yönetim, denetim ve ortaklık hakları kime aittir?Bir şirketin TMSF ye devredilmesi ne demek?
TMSF’ye devredilen şirketler ne olacak? Mevcut halinin sürdürülebilir olmaması durumunda şirketin, varlıklarının veya mal varlığı değerlerinin satılmasına veya feshi ile tasfiyesine Bakan tarafından karar verilebilecek.
Türk Ticaret Bankası neden battı?
Banka, 1998’de ihaleyle iş adamı Korkmaz Yiğit’e satıldı, ancak ihale kısa süre sonra iptal edildi. 1997-2000 yılları arasında toplam 952 milyon 447 bin 814 dolar kaynak aktarımına rağmen satış imkânı bulunamayan bankanın 1 Temmuz 2001’de bankacılık yapma ve mevduat toplama yetkisi kaldırıldı.
TMSF hangi şirketler devroldu?
İŞTE TASFİYE EDİLEN ŞİRKETLERİN TAM LİSTESİ;TMSF neden el koyar?
TMSF’nin bir şirketin yönetim ve/veya denetimini devralması durumu ya kamu alacağının tahsili amacıyla, Bankacılık Kanunu ile belirlenen yetkiler çerçevesinde söz konusu olabilmekte veya da mahkeme kararları ile terör örgütlerine aidiyeti, iltisakı veya irtibatı tespit edilen şirket/ varlıklara kayyım olarak atanması …
TMSF hangi şirket satılır?
TMSF, Sürat Kargo, Sürat Lojistik ve Nurkay Makina’yı satışa çıkardı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım Hizmetleri AŞ ile Sürat Lojistik Hizmetleri AŞ’nin mal, hak ve varlıkları ile sözleşmelerini satışa çıkardı.
687 Sayılı Olağanüstü hal kapsamında yayınlanan KHK ile TMSF’ye devredilen ve kayyum atanan şirketler satılacak ve elde edilen gelirler hazineye kalacak.687 Sayılı Olağanüstü hal kapsamında bazı düzenlemeler yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.