Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Ton Balıklı Maş Fasulyeli Ve Buğdaylı Salata

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Ton Balıklı Maş Fasulyeli Ve Buğdaylı Salata Tanımı İçin Malzemeler
Yeteri kadar maş fasulyesi
Yeteri kadar buğday
5-6 yaprak marul
3-4 kısım maydanoz
5-6 tane çeri domates
1 tane havuç
Mor lahana turşusu
Pancar turşusu
Kornişon turşu 2 tane ( alman tipi daha beğenilen bir aroma veriyor)
1 paket ton balığı
Elma sirkesi
Tuz
Limon
İsteğe nazaran nar ekşisi
Mısır ( elimde yoktu benim lakin çok yakışır tavsiye ederim)

Ton Balıklı Maş Fasulyeli Ve Buğdaylı Salata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Maş fasülye ve buğdayı birlikte haşlıyoruz yarımşar su bardağı olabilir ölçü size kalmış ne kadar yapmak istiyorsanız arttırılabilir azaltılabilir.
Haşlanan gereçleri süzüp soğumaya bırakıyoruz.
Marulu maydanozu doğruyoruz.
Havucu rendeliyoruz.
Çeri domatesleri ikiye bölüyoruz.
Pancar turşusunu ve kornişon turşuyu küpler halinde doğruyoruz.
Mor lahana turşusundan da ekliyoruz.
Bütün gereçleri bir kaba alıp karıştırıyoruz ton balığını sirke tuz limonu da ekliyoruz.
Eğerki ton balığının yağını süzüp kullanıyorsanız zeytinyağı da ekliyoruz salataya.
Ama süzmüyorsanız yağ eklemeye gerek yoktur.
İçine koyacağınız gereçlerin hepsi size kalmış değiştirilebilir afiyet olsun
Ton Balıklı Maş Fasulyeli Ve Buğdaylı Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst