SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Ton Balıklı Maş Fasulyeli Ve Buğdaylı Salata Tanımı İçin Malzemeler
Yeteri kadar maş fasulyesi
Yeteri kadar buğday
5-6 yaprak marul
3-4 kısım maydanoz
5-6 tane çeri domates
1 tane havuç
Mor lahana turşusu
Pancar turşusu
Kornişon turşu 2 tane ( alman tipi daha beğenilen bir aroma veriyor)
1 paket ton balığı
Elma sirkesi
Tuz
Limon
İsteğe nazaran nar ekşisi
Mısır ( elimde yoktu benim lakin çok yakışır tavsiye ederim)
Ton Balıklı Maş Fasulyeli Ve Buğdaylı Salata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Maş fasülye ve buğdayı birlikte haşlıyoruz yarımşar su bardağı olabilir ölçü size kalmış ne kadar yapmak istiyorsanız arttırılabilir azaltılabilir.
Haşlanan gereçleri süzüp soğumaya bırakıyoruz.
Marulu maydanozu doğruyoruz.
Havucu rendeliyoruz.
Çeri domatesleri ikiye bölüyoruz.
Pancar turşusunu ve kornişon turşuyu küpler halinde doğruyoruz.
Mor lahana turşusundan da ekliyoruz.
Bütün gereçleri bir kaba alıp karıştırıyoruz ton balığını sirke tuz limonu da ekliyoruz.
Eğerki ton balığının yağını süzüp kullanıyorsanız zeytinyağı da ekliyoruz salataya.
Ama süzmüyorsanız yağ eklemeye gerek yoktur.
İçine koyacağınız gereçlerin hepsi size kalmış değiştirilebilir afiyet olsun
Ton Balıklı Maş Fasulyeli Ve Buğdaylı Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yeteri kadar maş fasulyesi
Yeteri kadar buğday
5-6 yaprak marul
3-4 kısım maydanoz
5-6 tane çeri domates
1 tane havuç
Mor lahana turşusu
Pancar turşusu
Kornişon turşu 2 tane ( alman tipi daha beğenilen bir aroma veriyor)
1 paket ton balığı
Elma sirkesi
Tuz
Limon
İsteğe nazaran nar ekşisi
Mısır ( elimde yoktu benim lakin çok yakışır tavsiye ederim)
Ton Balıklı Maş Fasulyeli Ve Buğdaylı Salata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Maş fasülye ve buğdayı birlikte haşlıyoruz yarımşar su bardağı olabilir ölçü size kalmış ne kadar yapmak istiyorsanız arttırılabilir azaltılabilir.
Haşlanan gereçleri süzüp soğumaya bırakıyoruz.
Marulu maydanozu doğruyoruz.
Havucu rendeliyoruz.
Çeri domatesleri ikiye bölüyoruz.
Pancar turşusunu ve kornişon turşuyu küpler halinde doğruyoruz.
Mor lahana turşusundan da ekliyoruz.
Bütün gereçleri bir kaba alıp karıştırıyoruz ton balığını sirke tuz limonu da ekliyoruz.
Eğerki ton balığının yağını süzüp kullanıyorsanız zeytinyağı da ekliyoruz salataya.
Ama süzmüyorsanız yağ eklemeye gerek yoktur.
İçine koyacağınız gereçlerin hepsi size kalmış değiştirilebilir afiyet olsun
Ton Balıklı Maş Fasulyeli Ve Buğdaylı Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı