- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Tömer Sertifikası kimler alabilir?
Programa başvuru yapabilmek için aşağıdaki bölümlerde lisans/lisansüstü öğrenim görmüş/görüyor olmak:Türkçe dil belgesi nasıl alınır?
Sınava girecek adaylardan okuma/anlama/dil bilgisi, yazma, dinleme ve konuşma becerilerinden en az P oranında (12,5 puan) başarı sağlamaları beklenir. Sınav sonunda en az 80 puan alan öğrenci/ilgili başarılı görülerek C1 düzeyinde Türkçe Dil Yeterlik Belgesi almaya hak kazanır.Yabancılara Türkçe öğretimi Sertifika Programına kimler başvurabilir?
Başvuru Şartları Eğitim fakültelerinin Türkçe Öğretmenliği, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği, Yabancı Dil Eğitimi bölümlerinden mezun ya da ikinci sınıf ve üzeri öğrenciler başvurabilir.
Tömer belgesi nereden alınır?
Şube: Ziraat Bankası Beşevler Şubesi.
Dil belgesi nereden alınır?
YABANCI DİL SERTİFİKA PROGRAMLARI VE SERTİFİKALAR C2 düzeyi bitiminde bağlı bulunulan il milli eğitim müdürlüğünün belirlemiş olduğu tarihlerde yabancı dil sınavına girmeniz ve bu sınavda başarılı olmanız halinde MEB onaylı yabancı dil sertifikası edinebilirsiniz.Yabancı dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifikası ne işe yarar?
Programı tamamladığınızda elde edeceğiniz sertifika belgesi bu alanda çalışan bazı kurumlar tarafından referans kabul edilecektir. Sürecin sonunda edindiğiniz sertifika programına Lahey mührü vurdurarak yurtdışında Türkçenin yabancı dil olarak öğretimi alanında çalışabilirsiniz.Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programı hangi üniversitelerde var?
BAŞVURU VE KAYIT İŞLEMİ İÇİN TIKLAYINIZ
Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programı nereden alınır?
Yabancılara Türkçe Öğretimi Sertifika Programı (Öğretmen Eğitimi) – İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi.