Tom kedi mi kopek mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Tom kedi mi köpek mi?​

Tom, Mavi Rus kedisi cinsi, sevilen ve güvenilir bir ev kedisidir.

Tom oyununu kim yaptı?​

Talking Tom’un Güney Kıbrıslı yapımcısı Outfit7, 1 milyar dolara Çin’e satıldı Dünya çapında 5 milyar indirilmeyi geçen Talking Tom ve Arkadaşları oyunlarının yapımcısı Outfit7 Asya’dan bir grup yatırımcıdan oluşan United Luck Consortium’a satıldı.
Kendisi de uygulama geliştirmeye çalışan bir kediyi anlatan dizide kedi Tom’un arkadaşları kendileri de köpek ve kedi olan Ben, Angela, Ginger ve Hank’tir.
Tom oyunu ücretli mi?
TOM’UN EVCİL HAYVANLARI: Evet, Tom’un da bir evcil hayvanı var ve dört evcil hayvan daha keşfedilmeyi bekliyor! Her evcil hayvanın kendine özgü görünümü ve kişiliği var. ÜCRETSİZ OYNA! – Gerçek para kullanarak uygulama içi satın alım yapmaksızın uygulamanın tüm işlevselliklerine erişmek için alternatif seçenekler.
Tom oyunu kaç yılında çıktı?
Küçük bir çocuğa akıllı telefonunuzla birlikte yakalandıysanız muhtemelen Talking Tom ile tanışmışsınızdır. 2010 yılından bu yana piyasada olan Talking Tom ve arkadaşları bugüne kadar toplam 5.6 milyar kez indirildi. Markalı videoları 10.3 milyar kez izlenen konuşkan arkadaşlar küçükler arasında bir fenomene dönüştü.

Tom ve ekibinde kimler var?​

Seslendirenler

Tom’un gerçek adı nedir?​

Tom’un o filmdeki adı “Jasper” dır, sonraki çıkışı The Midnight Snack adlı kısa filmdir ve o filmde “Tom” olarak tanındı….Kedi Tom.
Konuşan Tom Altın Peşinde’yi ücretsiz indir! – Gerçek para kullanarak uygulama içi satın alım yapmaksızın uygulamanın tüm işlevselliklerine erişmek için alternatif seçenekler.
Benim konuşan Tom’um nasıl indirilir?
PC’de Benim Konuşan Tom’um 2 nasıl indirilir
- MEmu yükleyicisini indirin ve kurulumu tamamlayın.
- MEmu’yu başlatın ve ana sayfada Google Play’i açın.
- Google Play’de Benim Konuşan Tom’um 2 arayın.
- Benim Konuşan Tom’um 2 indirin ve yükleyin.
- Kurulum tamamlandığında başlamak için simgeye tıklayın.

Geri