- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Tom Hiddleston hangi dilleri biliyor?
İngilizceİspanyolcaFransızcaİtalyancaYunancaTom Hiddleston/DillerTom Hiddleston sevgilisi var mı?
YENİ AŞK TAM GAZ. Amerikalı şarkıcı Taylor Swift ve İngiliz oyuncu Tom Hiddleston’ın yeni başlayan aşkı tam gaz sürüyor.
Tom Hiddleston kac dil biliyor?
Loki karakteri ile tanıdığımız İngiliz aktör Tom Hiddleston yeni jenerasyon Hollywood oyuncularından en başarılılarından ve gelecekte idolleri Robert De Niro ve Al Pacino gibi dokunulmaz bir aktöre dönüşeceği kesin. Yunanca dahil 9 dil konuşabilen Hiddleston sıradan bir aktör değil.Taylor ve Tom neden ayrıldı?
İddialara göre ayrılığın sebebi; Hiddleston’ın bu ilişkiyi gözler önünde yaşamak istemesi ama Swift’in özel hayatını gizli tutmak istemesiydi. Ayrılık kararını alan kişinin Taylor Swift olduğu da iddialar arasında…
Tom Hiddleston ne okudu?
Tom Hiddleston Biyografisi Oxford Dragon Okulu ve Eton Koleji’nde eğitim aldı. 2011 yapımı Thor filmi ve Rachel Weisz ile başrolü paylaştığı The Deep Blue Sea ile tanındı. Bir kız kardeşi ve ablası vardır. Üniversite eğitimini Cambridge kentinde tamamladıktan sonra 2005’de eğitim hayatını noktaladı.Tom Hiddleston ne mezunu?
Tom Hiddleston (d. 9 Şubat 1981; Westminster, Londra), İngiliz dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu. Thor, Yenilmezler ve Aşkın Karanlık Yüzü adlı filmlerdeki rolleriyle tanındı. Oxford Dragon Okulu ve Eton Koleji’nde eğitim aldı.
Taylor Swift ve Tom Hiddleston sevgili mi?
Taylor Swift’in uğruna 1,5 yıl birlikte olduğu sevgilisi Calvin Harris’i terk ettiği aktör Tom Hiddleston’la olan büyük aşkı 3 ay sürdü.Loki hangi filmlerde oynadı?
Filmografi