- Konu Yazar
Tolga Sarıtaş kaç yaşında boyu kaç? Tolga Sarıtaş, Türk bir oyuncudur. Tolga Sarıtaş’ın yaşını ve boyunu merak edenler için bilgi verebiliriz. Tolga Sarıtaş’ın doğum tarihi ve boyu hakkında bilgi almak isteyenler için doğru yerdesiniz. Tolga Sarıtaş’ın yaşını öğrenmek için doğru kaynaklardan bilgi alabilirsiniz. Tolga Sarıtaş’ın boyu ise internette bulunan kaynaklarda yer almaktadır. Tolga Sarıtaş’ın yaşını ve boyunu öğrenmek isteyenler için bu bilgiler oldukça önemlidir.
İçindekiler
Tolga Sarıtaş Kaç Yaşında Boyu Kaç?
Tolga Sarıtaş, Türk oyuncudur. 30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul, Türkiye’de doğmuştur. 2010 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde birçok dizi ve filmde rol almıştır. Tolga Sarıtaş, genellikle romantik komedi ve aksiyon türündeki yapımlarda yer almaktadır.
Tolga Sarıtaş, 2021 yılı itibariyle 30 yaşındadır.
Tolga Sarıtaş’ın boyu 1.85 metre‘dir.
Tolga Sarıtaş, kariyeri boyunca birçok dizi projesinde yer almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır: “Siyah İnci”, “Söz”, “Halka”, “Yüzleşme”, “Analar ve Anneler”, “İstanbullu Gelin” ve “Şeref Sözü”.
Tolga Sarıtaş, sinema dünyasında da birçok film projesinde yer almıştır. Bazı filmleri arasında “Dedemin Fişi”, “Kardeşim Benim”, “Kardeşim Benim 2”, “Organize İşler: Sazan Sarmalı” ve “Aşk Tesadüfleri Sever 2” yer almaktadır.
Tolga Sarıtaş’ın Instagram hesabı @tolgasaritasofficial‘dur. Buradan Tolga Sarıtaş’ın güncel projeleri ve hayatına dair paylaşımları takip edebilirsiniz.
Tolga Sarıtaş, futbolsever bir oyuncudur ve Beşiktaş takımını tutmaktadır.
Tolga Sarıtaş, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.
Tolga Sarıtaş’ın şu an için bilinen bir sevgilisi yoktur.
Tolga Sarıtaş, kariyeri boyunca birçok ödüle layık görülmüştür. Bunlar arasında “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” ve “İsmail Dümbüllü Ödülleri” yer almaktadır.
Tolga Sarıtaş’ın vücut ölçüleri şu şekildedir: Göğüs: 96 cm, Bel: 78 cm, Kalça: 95 cm.
Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs doğumlu olduğu için İkizler burcu‘dur.
Tolga Sarıtaş’ın bir kardeşi olduğu bilinmemektedir.
Tolga Sarıtaş, Türkçe ve İngilizce dillerini akıcı bir şekilde konuşabilmektedir.
Tolga Sarıtaş, İstanbul, Türkiye doğumludur.
Tolga Sarıtaş’ın göz rengi kahverengi‘dir.
Tolga Sarıtaş, doğal saç rengi olan kahverengi‘dir.
Tolga Sarıtaş’ın kilosu yaklaşık olarak 78 kg‘dır.
Tolga Sarıtaş, kariyeri boyunca birçok sinema ve dizi projesinde rol almıştır. Bunlardan bazıları “Siyah İnci”, “Söz”, “Halka”, “Yüzleşme”, “Analar ve Anneler”, “İstanbullu Gelin”, “Dedemin Fişi”, “Kardeşim Benim”, “Kardeşim Benim 2” ve “Organize İşler: Sazan Sarmalı” olarak sıralanabilir.
Tolga Sarıtaşın doğum yeri nereli?
İstanbul.
Tolga Sarıtaş hangi takımı tutuyor?
Beşiktaş.
Tolga Sarıtaşın en sevdiği renk ne?
Siyah.
Tolga Sarıtaşın en sevdiği yemek ne?
Köfte.
Tolga Sarıtaşın en sevdiği film türü ne?
Dram.
İçindekiler
Kimdir Tolga Sarıtaş?
Tolga Sarıtaş, Türk oyuncudur. 30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul, Türkiye’de doğmuştur. 2010 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde birçok dizi ve filmde rol almıştır. Tolga Sarıtaş, genellikle romantik komedi ve aksiyon türündeki yapımlarda yer almaktadır.
Tolga Sarıtaş’ın Yaşı Kaç?
Tolga Sarıtaş, 2021 yılı itibariyle 30 yaşındadır.
Tolga Sarıtaş’ın Boyu Kaç?
Tolga Sarıtaş’ın boyu 1.85 metre‘dir.
Tolga Sarıtaş Hangi Dizilerde Rol Aldı?
Tolga Sarıtaş, kariyeri boyunca birçok dizi projesinde yer almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır: “Siyah İnci”, “Söz”, “Halka”, “Yüzleşme”, “Analar ve Anneler”, “İstanbullu Gelin” ve “Şeref Sözü”.
Tolga Sarıtaş Hangi Filmlerde Oynadı?
Tolga Sarıtaş, sinema dünyasında da birçok film projesinde yer almıştır. Bazı filmleri arasında “Dedemin Fişi”, “Kardeşim Benim”, “Kardeşim Benim 2”, “Organize İşler: Sazan Sarmalı” ve “Aşk Tesadüfleri Sever 2” yer almaktadır.
Tolga Sarıtaş’ın İnstagram Hesabı Nedir?
Tolga Sarıtaş’ın Instagram hesabı @tolgasaritasofficial‘dur. Buradan Tolga Sarıtaş’ın güncel projeleri ve hayatına dair paylaşımları takip edebilirsiniz.
Tolga Sarıtaş Hangi Takımlıdır?
Tolga Sarıtaş, futbolsever bir oyuncudur ve Beşiktaş takımını tutmaktadır.
Tolga Sarıtaş’ın Eğitimi Nedir?
Tolga Sarıtaş, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.
Tolga Sarıtaş’ın Sevgilisi Kimdir?
Tolga Sarıtaş’ın şu an için bilinen bir sevgilisi yoktur.
Tolga Sarıtaş Hangi Ödülleri Kazandı?
Tolga Sarıtaş, kariyeri boyunca birçok ödüle layık görülmüştür. Bunlar arasında “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” ve “İsmail Dümbüllü Ödülleri” yer almaktadır.
Tolga Sarıtaş’ın Vücut Ölçüleri Nelerdir?
Tolga Sarıtaş’ın vücut ölçüleri şu şekildedir: Göğüs: 96 cm, Bel: 78 cm, Kalça: 95 cm.
Tolga Sarıtaş Hangi Burçtur?
Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs doğumlu olduğu için İkizler burcu‘dur.
Tolga Sarıtaş’ın Kardeşi Var mıdır?
Tolga Sarıtaş’ın bir kardeşi olduğu bilinmemektedir.
Tolga Sarıtaş Hangi Dilleri Konuşabilmektedir?
Tolga Sarıtaş, Türkçe ve İngilizce dillerini akıcı bir şekilde konuşabilmektedir.
Tolga Sarıtaş Nereli?
Tolga Sarıtaş, İstanbul, Türkiye doğumludur.
Tolga Sarıtaş’ın Göz Rengi Nedir?
Tolga Sarıtaş’ın göz rengi kahverengi‘dir.
Tolga Sarıtaş’ın Saç Rengi Nedir?
Tolga Sarıtaş, doğal saç rengi olan kahverengi‘dir.
Tolga Sarıtaş’ın Kilosu Kaç?
Tolga Sarıtaş’ın kilosu yaklaşık olarak 78 kg‘dır.
Tolga Sarıtaş Hangi Sinema ve Dizi Projelerinde Yer Aldı?
Tolga Sarıtaş, kariyeri boyunca birçok sinema ve dizi projesinde rol almıştır. Bunlardan bazıları “Siyah İnci”, “Söz”, “Halka”, “Yüzleşme”, “Analar ve Anneler”, “İstanbullu Gelin”, “Dedemin Fişi”, “Kardeşim Benim”, “Kardeşim Benim 2” ve “Organize İşler: Sazan Sarmalı” olarak sıralanabilir.
Tolga Sarıtaş kaç yaşında? | 29 yaşında. |
Tolga Sarıtaşın boyu kaç? | 1.80 metre. |
Tolga Sarıtaşın mesleği nedir? | Oyuncu. |
Tolga Sarıtaş hangi dizilerde oynadı? | Yasak Elma, Söz, Sen Çal Kapımı. |
Tolga Sarıtaşın sevgilisi kim? | Bilinmiyor. |
Tolga Sarıtaşın doğum yeri nereli?
İstanbul.
Tolga Sarıtaş hangi takımı tutuyor?
Beşiktaş.
Tolga Sarıtaşın en sevdiği renk ne?
Siyah.
Tolga Sarıtaşın en sevdiği yemek ne?
Köfte.
Tolga Sarıtaşın en sevdiği film türü ne?
Dram.