AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Toki Zeytinkent İlköğretim Okulu Bilgileri Akhisar Manisa

SoruCevap

Yeni Üye
Toki Zeytinkent İlköğretim Okulu Hakkında - Toki Zeytinkent İlköğretim Okulu Tanıtım - Toki Zeytinkent İlköğretim Okulu Resimleri - Toki Zeytinkent İlköğretim Okulu İletişim

Toki Zeytinkent İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 2010- 2011 Eğitim öğretim yılında hizmete girmiş bir okuldur.Toplamda 24 derslik kapasiteli okulumuz Akhisar Hacı İshak Mahallesinde Akhisar Toki yerleşkesinde bulunmaktadır.Okulumuzda bir okul öncesi öğretmeni beş sınıf öğretmeni bir matematik ,bir ingilizce öğretmeni kadrolu olarak görev yapmaktadır.Okulumuzda sınıf mevcutlarının Türkiye ortalamasının çok altında bulunması nedeniyle öğrencilerimiz eğitim olanaklarından tam olarak yararlanmaktadır.

MİSYONUMUZ

Atatürk ilke ve inkılapları ile donanmış çevreleri ile barışık ve uyumlu çağın teknolojisini öğretme ve öğrenmeyi kendine amaç edinmiş,21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak,ülke kalkınmasına maddi ve manevi katkıda bulunma bilinç ve gücünü kazandırmak,ülke kalkınmasına maddi ve manevi katkıda bulunma bilinç ve gücünün kazandırmak,onları geleceğin başarılı insanları olarak yetiştirmektir

VİZYONUMUZ

Milli ve insani değerlere bağlı, özgür düşünen, üretken ve gelişime açık, çevre bilinci ve insan hakları konularında yetişmiş, kendini ifade edebilen, toplumla barışık, özgüveni yüksek, sorunlara çözüm üreten, hukukun üstünlüğüne inanan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.

Toki Zeytinkent İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Akhisar
Okulun Telefonu: 236 412 98 78
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Hacı İshak Mah 249 Sk No:136
Okulun Web Adresi: http://akhisartokizeytinkentio.meb.k12.tr/
Okulun E-Posta Adresi: 973344@meb.k12.tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Toki Zeytinkent İlköğretim Okulu Resimleri :