AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

TOGG ne zaman bitecek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

TOGG ne zaman bitecek?​

Yaklaşık 2 bin kişinin görev yaptığı şantiyedeki üretim birimlerine ilişkin çalışmaların Mayıs 2022’de tamamlanmasının planlandığını, şu an itibarıyla 62 robotun kurulumuna başlandığını belirten Karakaş, şunları kaydetti: “Tesisimizde toplamda 250 robot olacak.

TOGG fabrika ne aşamada?​

Özelliklerin hepsi mobility ekosistemine entegre edilecek. 2022’nin 4. çeyreğinde seri üretime hazır olacak ve sertifikasyon çalışmaları tamamlandıktan sonra seri üretim 2023’ün 1. çeyreğinde başlamış olacak.
TOGG fabrikası yapıldı mı?
TOGG tarafından yapılan açıklamalara göre fabrika, ocak ayı içerisinde genel olarak üretime hazır hale gelecek. Haziran ayına geldiğimizde ise fabrikanın altyapı çalışmaları yüzde 100 tamamlanmış olacak. Aslında yerli otomobil projesi için en önemli tarihin Haziran 2022 olduğunu söyleyebiliriz.
TOGG kac m2?
TOGG’dan alınan bilgiye göre, 18 Temmuz 2020’de Bursa’nın Gemlik ilçesinde inşaat başlangıç töreni düzenlenen fabrikada çalışmalar 16. ayında planlar doğrultusunda devam ediyor. Yaklaşık 1 milyon 200 bin metrekarelik açık alan üzerine kurulacak tesis, akıllı ve çevre dostu unsurları aynı çatı altında buluşturuyor.

TOGG otomobil fabrikası ne durumda?​

Toplam 280 bin metrekarelik fabrika binası, tüm unsurları ile birlikte Mayıs ayı sonunda tamamlanacak, birkaç aylık üretim denememelerinden sonra 2022 Ağustos’unda ilk araçlar banttan inecekti.

TOGG un fabrikası ne zaman açılacak?​

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Togg fabrikasının açılışının 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirileceğini belirterek, yerli otomobilin 2023’ün ilk üç ayında trafiğe çıkmış olacağını söyledi.
Türkşeker kime satıldı?
ÖYK’nin bugünkü Resmi Gazete’de yayınlananan kararlarına göre Türkşeker’e ait Erzincan ve Erzurum şeker fabrikalarının 287 milyon lira bedelle en yüksek teklifi veren Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş.’ye satışı onaylandı.
Mücahit Alkan nereli?
Mücahit ALKAN 1975 Konya/Ereğli doğumlu olan ALKAN ilk, orta, lise ve üniversite eğitimini Bursa’da tamamladı.1998 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.

TOGG fabrika inşaatı ne durumda?​

Yerli otomobil fabrikası hakkında açıklama yapan TOGG “Boya Binası yüzde 88’i bitirildi. Boya tankları ve fırınlarının kurulumları tamamlandı. 19 bin 416 metre elektrik kablosu döşendi. 21 bin 789 metre boru hattı döşendi. Gövde Binası yüzde 76’sı bitirildi.

TOGG fabrikası ne zaman açıldı?​

Togg
TOGG arsası kaç dönüm?
Karakaş, 1,2 milyon metrekarelik alan üzerine inşa edilecek 230 bin metrekarelik kapalı alanda hayata geçirilecek fabrikanın yılda 175 bin adet araç üretim kapasitesine sahip olacağını kaydederek, 4 bin 300 kişinin istihdam edileceğini anlattı.

Geri