AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

TOGG araba fabrikasi ne asamada?

Editör

Yeni Üye

TOGG araba fabrikası ne aşamada?​

Montaj tesisinin yüzde 79’unu tamamlayan Togg ekipleri, üretim hattı robotlarını yerleştirilmeye de başlamış. Süreci çok yakında takip etmeyenler için ilk yerli otomobil modelinin SUV formunda olması ve gördüğünüz fabrikada 2022 sonunda üretilmesi bekleniyor.

Gemlik araba fabrikası ne zaman açılacak?​

Gemlik araba fabrikası ne zaman açılacak?
GEMLİK TESİSİNDE ROBOTLAR GÖREV BAŞINDA Temmuz 2022 sonunda deneme üretimlerine başlayacağız. 2022 sonunda da ilk seri üretim aracımızı banttan indireceğiz. Homologasyon testlerinin tamamlanmasının ardından da 2023 yılının ilk çeyreğinde C segmentindeki ilk aracımız SUV pazara çıkacak.

TOG un fabrikası ne durumda?​

TOG un fabrikası ne durumda?
Toplam 280 bin metrekarelik fabrika binası, tüm unsurları ile birlikte Mayıs ayı sonunda tamamlanacak, birkaç aylık üretim denememelerinden sonra 2022 Ağustos’unda ilk araçlar banttan inecekti.

TOGG ne zaman bitecek?​

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) inşası devam eden Gemlik’teki fabrikasında çalışmalar hızla ilerliyor. TOGG’un Bilişim Vadisi’ndeki merkezine 30 dakikalık mesafede olan fabrikanın inşaatının 2022 yılı ortasında tamamlanması öngörülüyor.

Gemlik otomobil fabrikası ne durumda?​

Gemlik otomobil fabrikası ne durumda?
Togg, Boya Tesisinin yüzde 88’inin tamamlandığını aktardı. Boya tankları ve fırınlarının kurulumunun tamamlandığını söyleyen şirket, 19 bin 416 m. elektrik kablolama ve 21 bin 789 m. boru hattı döşendiği bilgisini paylaştı.

Gemlik tesisi ne zaman bitecek?​

Gemlik tesisi ne zaman bitecek?
TOGG fabrikası nerede ne durumda?​
GEMLİK’E İKİNCİ FABRİKA Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) ile Çinli enerji devi Farasis’in ortaklığında kurulan SIRO, Gemlik’te batarya hücresi ve modül üretimi tesisi kuracak.

TOGG Gemlik fabrikası ne durumda?​

TOGG Gemlik fabrikası ne durumda?

TOGG kac m2?​

TOGG kac m2?
TOGG’dan alınan bilgiye göre, 18 Temmuz 2020’de Bursa’nın Gemlik ilçesinde inşaat başlangıç töreni düzenlenen fabrikada çalışmalar 16. ayında planlar doğrultusunda devam ediyor. Yaklaşık 1 milyon 200 bin metrekarelik açık alan üzerine kurulacak tesis, akıllı ve çevre dostu unsurları aynı çatı altında buluşturuyor.

TOGG araba fabrikası şu anda oldukça ileri bir aşamada. Montaj tesisinin yüzde 79'u tamamlandı ve üretim hattı robotlarının yerleştirilme işlemine başlandı. İlk yerli otomobil modeli SUV formunda olacak ve 2022 sonunda üretimine başlanması bekleniyor.

Gemlik araba fabrikası ise Temmuz 2022 sonunda deneme üretimlerine başlayacak. 2022 sonunda ise ilk seri üretim aracı üretim hattından inecek. Homologasyon testlerinin tamamlanmasının ardından 2023 yılının ilk çeyreğinde C segmentindeki ilk araçlarından olan SUV modeli pazara sunulacak.

TOG'un fabrikası ise Mayıs ayı sonunda tamamlanacak ve birkaç aylık üretim denemelerinden sonra 2022 Ağustos'unda ilk araçlar üretim hattından çıkacak.

TOGG'un Gemlik'teki fabrikasının inşaatı hızla ilerliyor ve 2022 yılı ortasında tamamlanması planlanıyor. Ayrıca Boya Tesisinin yüzde 88'i tamamlandı ve elektrik kablolama ile boru hattı döşeme işlemleri devam ediyor.

TOGG’un Gemlik fabrikası yaklaşık 1 milyon 200 bin metrekarelik bir alana kurulacak. Akıllı ve çevre dostu unsurları bir araya getiren bu tesis, planlar doğrultusunda inşa edilmeye devam ediyor. Ayrıca, Gemlik'te ikinci bir fabrika olan SIRO'nun kurulacağı bilgisini de paylaşmak isterim.

Geri