TM sensin ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

TM sensin ne demek?​

kısır bir tartışmada rahatınız için kullanabileceğiniz cümle. halen uzuyorsa konu ek olarak “sen haklısın tamam sensin” şeklinde de versiyonu vardır. bazen yaw hee he yerine de kullanılabilen söz öbeği.

Sensin o ne demek?​

veletlerin bolca kullandigi bir kaliptir. veletler birbirine agir kufurler sarfettiklerinde digeri hicte bile sensin o seklinde karsilik verir. günümüzün nice sinir hastalarının hastalık nedeni olan cümle. kişi çocukluğunda karşındakini döt etmek için kasar; fakat rakibin ağzından çıkan bu cümle hayalleri yıkar.
Senseye gel ne demek?
karşısındaki insana olan ihtiyacı ve ona olan hasreti ifade eder.
Yüzüme otur ne demek?
sevgiliyle yapılması durumunda sevgilinizin size hayvan gibi güvendiği ve yanınızda rahat olduğu anlamına gelir. imho sevişme esnasında gerçekleştirilen aktivitelerin en keyiflilerinden hatta belki de en keyiflisidir.

Sensediğim ne demek?​

Eski Türkçede de “sensedim” diye bir kelime var. Susamak gibi. Sensiz kaldım, sana hasret kaldım, seni özledim demek.

Gelmesin şarkı sözü kime ait?​

Uğradığı silahlı saldırı sonucu uzun süre ekranlardan ve sahnelerden uzak kalan İbrahim Tatlıses, 11 yıllık aranın ardından ilk kez, programında yeni şarkısını seslendirdi. Sözü ve müziği Sema Nur Kaplan’a ait olan ‘Gelmesin’ adlı şarkısını seslendiren Tatlıses, sosyal medyada gündem oldu.
Gönlümün şehrini kim Virân Ediptir Zulm ile gel yine ma mur kil ey Şehriyârim Sensedim?
GÖNLÜMÜN ŞEHRİNİ KİM VİRÂN EDİPTİR ZULM İLE? GEL YİNE MA’MUR KIL, EY ŞEHRİYÂRIM, SENSEDİM… (Gönül şehrimi kim yokluğuyla karanlıkta bırakıp viran eylediyse, ancak yine o varlığıyla aydınlatıp yeniden kurabilir. Benim kalbime tasarruf eden, hükmeden yalnızca sensin.
Gelmesin şarkısı ne zaman çıktı?
2021Gelmesin / Çıkış tarihi
Tatlıses, bugüne kadar kimlere şarkı yazdığı sorulunca, üç ismi açıkça söylemekten çekinmedi: ‘Bebeğim’i Asena’ya, Derya şarkısını Derya Tuna’ya, Mavişim’i ise Ayşegül Yıldız’a yazdım. ‘ Ünlü türkücü, Asena’nın hayatındaki yerinin ne olduğu sorulduğunda ise ‘O benimdir’ diye kısa bir yanıt verdi.
Sensedim Ben ne demek?

Geri