TLC Tarık neden boşandı?
Ortaya birçok iddia atıldı, Tarek’in Christina’yı aldattığı da bunlardan biriydi… Ancak Tarek’in boşanma dilekçesine “şiddetli geçimsizlik” gerekçesini yazdığı öğrenildi.Ant Anstead neden ayrıldı?
Ant Anstead daha sonra boşanma kararının tamamen Christina’nın isteği olduğunu belirtmişti. Tamirat Tadilat’ın sunucusu boşanma kararının ardından bir rehabilitasyon merkezine de başvurarak bu süreçle mücadele etmeye çalışmıştı. Christina ve Ant’in 16 aylık Hudson adlı bir oğulları var.Ant Anstead kiminle evli?
Christina Haacke. 2018–2021Louise Ansteade. 2005–2017Ant Anstead/Eşi
Kristina boşandı mı?
Aralık 2018’de evlenen Christina ve Ant çifti, ayrılma kararı aldı. Christina, Instagram’dan yaptığı açıklamada, “Ant ve ben zor bir ayrılık kararı aldık. Birbirimize karşı minnettarız ve çocuklarımız her zaman bizim ilk önceliğimiz olarak kalacak.
Tarek kanser mi?
Onun sayesinde kanser olduğumu öğrendim.” 16. “Karma dövüş sanatları şampiyonası olan UFC hayranıyım.”Tarık El Moussa kiminle evli?
Heather Rae Younge. 2021Christina Haacke. 2009–2018Tarek El Moussa/EşiRüya gibi evler Christina ve ant neden boşandı?
Christina, “Çocuklar için en iyisi neyse onu yapıyoruz. Ortak bir planımız var. Birimiz seyahat etmek zorunda kalıyorsa diğerimiz yardıma koşuyor” ifadelerini kullanmıştı. Boşanma sebeplerinin ise şiddetli geçimsizlik olduğunu belirtmişlerdi.
Christina Anstead evli mi?
Ant Ansteade. 2018–2021Tarek El Moussae. 2009–2018Christina Haack/Eşi
Tarek kiminle evlendi?
Tarık El Moussa kaç çocuğu var?
Taylor El MoussaBrayden El MoussaTarek El Moussa/ÇocuklarıTarek kanser olduğunu nasıl öğrendi?
Ryan, Rüya Gibi Evler’i izliyormuş ve boynumdaki beze dikkatini çekince bana mesaj atmıştı. Onun sayesinde kanser olduğumu öğrendim.”
Tarek boşandı mı?
TAREK İLE CHRISTINA NEDEN BOŞANDI? Rüya Gibi Evler programını sunan ikili, 2016 yılında evliliklerini noktaladı. Ancak programı birlikte çekmeye devam etmekteler.
Tarek El Moussa hangi dine mensup?
Tarek El Moussa, 21 Ağustos 1981’de, ailesi Mısır’a göç etmiş Lübnanlı Katolik bir babanın ve Long Beach, California’da Belçikalı bir annenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Mayıs 2009’da Christina Haack ile evlendi . Çift, bir emlak ofisinde çalışırken tanıştı ve daha sonra birlikte iş kurdu.TLC Tarık Türk mü?
Tarek El Moussa, 21 Ağustos 1981 tarihinde Long Beach, California’da dünyaya geldi. Babası Faslı, annesi ise Belçikalı. Babası Mısır ve Lübnan’da yaşadıktan sonra Avrupa’ya geçiyor. Tarek’ın annesi ve babası, Avrupa’da tanıştıktan sonra ABD’ye göç ediyorlar.Tarek ve Christina kaç yaşında?
38 yaşında (9 Temmuz 1983)Christina Haack / Yaş