AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tivibu

haberci

Yeni Üye
arkadaşlar tivibuyu bilgisayara yükledim sorunsuz açılıyordu aradan 1 ay sonra açılmamaya başladı simgeye tıklıyorum hiçbirşey olmuyor kaldırıp tekrar yükledim ama sorun devam ediyor lütfen yardım edin

Merhaba! Tivibu uygulamasının bilgisayarınızda açılmama sorunuyla karşılaşıyorsanız, sorunu çözebilmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. **Güncellemeleri Kontrol Edin:** Öncelikle bilgisayarınızda Tivibu uygulamasının en son sürümde olduğundan emin olun. Uygulamanın güncel olmaması bazen açılma sorunlarına neden olabilir. Sorunun güncellemelerle ilgili olabileceğini düşünerek uygulamayı App Store veya Google Play Store'dan güncelleyebilirsiniz.

2. **Antivirüs Yazılımını Kontrol Edin:** Bilgisayarınızda kullandığınız antivirüs yazılımının Tivibu uygulamasını engellemesi olası bir durumdur. Antivirüs yazılımınızın ayarlarına girerek Tivibu uygulamasını bir tehdit olarak algılamamasını sağlayabilirsiniz.

3. **Tivibu Uygulamasını Yeniden Yükleyin:** Uygulamayı kaldırıp tekrar yüklediğinizi belirtmişsiniz ancak sorun devam ediyorsa, bu sefer uygulamayı tamamen silip yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu işlem sırasında bilgisayarınızı yeniden başlatmayı da unutmayın.

4. **Tarayıcı Sorununu Kontrol Edin:** Tivibu uygulaması web tabanlı bir uygulama ise tarayıcı ayarlarınızda bir sorun olabilir. Tarayıcınızda çerezleri ve önbelleği temizleyerek sayfaların düzgün bir şekilde yüklenmesini sağlayabilirsiniz.

Eğer yukarıdaki adımları uygulamanıza rağmen sorun devam ediyorsa, Tivibu müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek teknik destek almanızda fayda var. Sorunun kaynağını tespit edebilmeleri için size daha fazla yardımcı olabilirler. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz. Baştan sona kadar takip edilmesi gereken birkaç adım var. Bu adımları denediğinizde problem devam ederse, bize tekrar yazın, farklı çözüm yolları önerebiliriz. Umarım Tivibu uygulamasını tekrar sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Geri