AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Titanyum uclu dermaroller ne ise yarar?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.319
Çözümler
5
Tepkime puanı
1
Puan
38

Titanyum uçlu dermaroller ne işe yarar?​

Birçok cilt probleminin tedavisinde kullanılan Dermaroller, anti-aging koruma ve cilt gençleştirmede kullanılarak bakım rutinlerinin yani cilt bakımı ürünlerinin etkisini artırmamıza yarar. Dermaroller cildin kendi kendini yenilemesine neden olurken kan dolaşımını ve lenf drenaj sistemini de harekete geçirir.
Yüz için dermaroller nasıl olmalı?
Yüz için kullanılacak dermaroller’ın iğne uzunlukları asla 1.0 mm’den büyük olmamalıdır. Aslında yüzünüzde evde kullanmak için 0,25 mm, 0,5 mm ve 0,75 mm gibi uzunluklar önerilmektedir. Cilt bölgesi ne kadar inceyse, iğneler de o kadar kısa olmalıdır.
Titanyum uçlu dermaroller nasıl kullanılır?
Dermaroller işlemine geçmeden önce uygulama yapılacak bölgeyi iyice yıkıyoruz ve makyajdan arındırıyoruz. İsteğe bağlı makyaj temizleyici losyon veya tonik de kullanılabilir. Sonrasında Dermaroller Dezenfektan ile Dermaroller ürünümüzün iğnelerini dezenfekte ediyoruz ve bir kaç dakika kurumasını bekliyoruz.

Dermaroller titanyum mu çelik mi?​

Yüz bölgesinde sarı iğneli dermaroller ürünleri çok daha başarılı olurken saç ve vücutta ise daha çok alaşım olan titanyum iğneler sonuçları daha kısa sürede vermektedir. Vücutta alaşım olan modelin daha fazla etki vermesinin sebebi ise kaplama olan dermaroller ürünlerinden daha fazla zedeleme vermesinden dolayıdır.
Dermaroller kullandıktan sonra hangi krem kullanılır?
Dermaroller tedavisinden sonra cilde 12 saat su değmemelidir ve 12 saat makyaj yapılmamalıdır. Tedaviler arasında sürmeniz için bir de güneşten koruyucu krem önerilecektir. Bu şekilde cildiniz korunacak ve kendisini en hızlı şekilde onarması sağlanacaktır.
Titanyum malzeme nasıl anlaşılır?
Titanyum sembolü Ti olan 22 atom numaralı kimyasal bir elementtir. Mukavemeti yüksek, hafif, korozyona karşı oldukça dayanıklı ve parlak grimsi bir geçiş metalidir. Alüminyum, molibden, vanadyum gibi elementlerle alaşım yapabilir.

Titanyum olup olmadığı nasıl anlaşılır?​

Titanyum, periyodik cetvelin 4. alt gurubunda yer alan, çok sert, gümüşi beyaz renkli, parlak bir elementtir. Ergime noktası 1660°C, kaynama noktası 3287°C, özgül ağırlığı 4,5, atom numarası 22, atom ağırlığı 47,9 dur. Metal halinde kuvarsı çizecek kadar sert ve kırılgandır.
 
Geri
Üst