AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Titanik otelin sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Titanik otelin sahibi kim?​

Karadeniz’in ‘gurbetçi’ geleneğinin temsilcilerinden Mehmet Aygün, Berlin’de kazandıklarıyla Türkiye’de yatırım yaptı ve 1200 kişiye ekmek kapısı açtı. Türkiye”de de yatırımlara başlayan Aygün, Antalya”da “Titanik” gemisine benzeyen dev bir otel yatırımı yaptı ve 2003″te açtı.

Bodrum Titanic Otel ne zaman açıldı?​

Bodrum Titanic Otel ne zaman açıldı?
Türkiye’nin en seçkin otel zincirlerinden Titanic Hotels, Bodrum’un en güzel koylarından Güvercinlik’te, Pina Yarım Ada’sından Cennet Koyu’nu seyreden çok özel bir konumda misafirlerini ağırlamak üzere Titanic Deluxe Bodrum’un kapılarını Mayıs 2016’da açıyor.

Titanic Bodrum sahibi kim?​

Titanic Bodrum sahibi kim?
Mehmet Aygün restorancılık sektörü ile başladığı iş yaşamına otelcilik sektörü ile devam etmiş. Sadece Türkiye değil Almanya’da da başarılı işletmelere imza atan yönetici Titanic Hotels grubunun Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürüyor.

Titanic Golf Club alanı kaç?​

Antalya’nın incisi Belek’te High Class All Inclusive olarak hizmet sunan, 170 bin metrekare alana yayılmış, 594 odası ile Titanic Deluxe Golf Belek, yemyeşil bir doğa, turkuaz mavisi bir deniz ve mavi yengeçleri ile ünlü Beşgöz nehrinin hemen kenarında göz alıcı manzarası ile kusursuz ve unutulmaz tatillerin en özel …

Titanik Deluxe Belek sahibi kimdir?​

Titanik Deluxe Belek sahibi kimdir?
Titanic Otel’in bu alan üzerine inşa edildiği biliniyor. Titanic Hotelin sahibi Mehmet Aygün’dür. Mehmet Aygün aslen Giresunlu olan eski kasap ve restoran sahibi bir iş insanıdır.

Titanic Deluxe Belek sahibi kim?​

Titanic Deluxe Belek sahibi kim?
Aygün Ailesi, Almanya’daki restoran işinden kazandıklarıyla Titanic Hotels markasını yaratarak 14 otelli bir zincirin sahibi oldu. Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün turizmde büyüme hedeflerini anlattı.

Titanik Otel Bodrum nasıl yapıldı?​

balayı çifti olarak kaldığımız, şimdilik çok kalabalık görünmeyen yeni otel. 2007 yılında çıkan yangında kül olan ormanlık alan üzerine yapılmıştır.

Titanic Deluxe Otel sahibi kim?​

Titanic Deluxe Otel sahibi kim?

La Blanche Otel sahibi kim?​

La Blanche Otel sahibi kim?
“La Blanche” markasıyla Bodrum’un yıldızlı otellerini hizmete açan Çankırı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çankırı, “Cennet Bodrum’a layık olan her türlü turizm hizmetini vermek için yatırımlarımızı Bodrum’a yönelttik.

Titanic Deluxe sahibi kim?​

Titanic Otel sahibi Muzaffer Aygün nereli?​

Titanic Otel sahibi Muzaffer Aygün nereli?
Aslen Giresunlu olan Mehmet Aygün şimdilerde turizm sektöründe faaliyet gösteren eski kasaplardandır. Eskiden kasaplık, sonrasında lokantacılık yapan Mehmet Aygün kısa süre içerisinde turizm sektörünün büyüyen isimlerinden biri oldu. Aygün son olarak Bodrum’da meydana gelen yangından sonra gündeme geldi.

Titanik otelin sahibi Mehmet Aygün'dür. Türkiye'nin en seçkin otel zincirlerinden biri olan Titanic Hotels'in sahibi olan Mehmet Aygün, turizm sektöründe başarılı bir iş insanıdır. Mehmet Aygün, Almanya'da başarılı işletmeler kurmuş ve daha sonra Türkiye'de yatırımlar yaparak otelcilik sektörüne adım atmıştır. Titanic Hotels'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Titanik Bodrum oteli, 2007 yılında çıkan yangında kül olan ormanlık alana inşa edilmiştir. Titanic Deluxe Bodrum ise Mayıs 2016'da Bodrum'un Güvercinlik bölgesinde, Pina Yarım Ada'sından Cennet Koyu'nu seyreden özel bir konumda hizmete açılmıştır.

Titanik Deluxe Belek otelinin sahibi yine Mehmet Aygün'dür. Belek'te bulunan bu otel, 170 bin metrekarelik bir alana yayılmış olup, yemyeşil doğası ve deniz manzarasıyla dikkat çekmektedir.

Titanic Deluxe Otel'in sahibi de yine Mehmet Aygün'dür. Titanic Otellerinin genelinde Mehmet Aygün ve ailesi büyük bir rol oynamaktadır, turizm sektöründeki başarılı işleriyle tanınmaktadır.

La Blanche Otel'in sahibi ise Çankırı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çankırı'dır. Bodrum'da "La Blanche" markası altında faaliyet gösteren otelleriyle turizm sektöründe önemli bir konuma sahip olan Kadir Çankırı, Bodrum'un turizm potansiyelini değerlendirmek için yatırımlar yapmaktadır.

Son olarak, Titanic Otel'in sahibi Muzaffer Aygün de aslen Giresunlu olan ve turizm sektöründe faaliyet gösteren eski bir kasap ve restoran sahibi olan bir iş insanıdır. Mehmet Aygün'ün hem kurucu hem de sahibi olduğu Titanic Otelleri, Türkiye turizm sektöründe önemli bir yere sahiptir.

Geri