AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tisort tasarlamak icin hangi program kullanilir?

Editör

Yeni Üye

Tişört tasarlamak için hangi program kullanılır?​

Adobe Photoshop: Photoshop birçok profesyonel grafik tasarımcı tarafından kullanılmaktadır.

Tişört basmak ne kadar?​

Tişört basmak ne kadar?
Kargo Günü ve Adet Seçimi Detayları
Adet | 7 İş Günü Üretim 31 Mayıs Günü Kargoda
15 | 664 TL +KDV 15 adet
20 | 868 TL +KDV 20 adet
25 | 1064 TL +KDV 25 adet
50 | 2086 TL +KDV 50 adet

Hangi tişörte baskı yapılır?​

Hangi tişörte baskı yapılır?
Dijital baskıyı polimer kumaş yani polyester kumaşa basabilirsiniz. Genellikle sadece beyaz polyester tişört modellerinde kullanılmaktadır. 0 pamuk , renkli kumaşlar üzerine uygulanamamaktadır.

Tisho com kimin?​

Özel tasarım ürünler için ayrı bir Pazar haline gelen Tisho.com satıldı. 2007 senesinde Fatih Demir tarafından kurulan ve bu zamana kadar 40 bin işletme sayısına ulaşan bu sitenin yeni sahibi ise artık Volkan Arslan olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tişört üzerine fotoğraf baskısı nasıl yapılır?​

Tişört üzerine fotoğraf baskısı nasıl yapılır?
Streç ile sardığınız şablonunuzu tişört üzerinde baskı yapmak istediğiniz alana yerleştirin. Sonrasında yağlı kağıdı streç film ile sardığınız şablon üzerine getirerek ütüleme işlemine geçin. Yağlı kağıdın kenarlarından başlayarak ütülemeye başlayabilirsiniz.

Tisho hangi kargo?​

Tisho hangi kargo?
08.04.2021 tarihinde Tisho.com’dan bir adet baskılı t-shirt siparişi verdim. Siparişimin 15 TL’lik kargo bedeli ile MNG Kargo aracılığıyla teslim edileceğini öğrendim. 15.04.2021 tarihinde MNG Kargo’dan 7979367***** numaralı siparişimin bu tarihte bana ulaştığını fakat kimsenin siparişi almadığından…

Basmatik com nasıl?​

Basmatik.com Kalitesiz Ve Küçük Emsallerine göre fiyatı yüksek olduğu için kaliteli iş yapıyorlardır diye sipariş verdim tasarladığım s. Short. U 2XL sipariş verdim gelen ürün mediyum veya large bir de marka ve beden ölçüsü yazan etiketi kesmişler.

Tişört üstüne baskı nerede yapılır?​

Tişört üstüne baskı nerede yapılır?
Tişörtler üzerine yapılacak olan her türlü özel baskılar için istetisort.com sitemiz en doğru adrestir. Firmamız ile iletişime geçerek, tişört renk ve modelini seçtikten sonra yapılmasını istedikleri baskı türünü bildirmeleri yeterlidir. İstedikleri sayıda ürün hemen hazırlanmaktadır.

Tişört tasarımı yapmak için Adobe Photoshop oldukça yaygın bir seçenektir ve birçok profesyonel grafik tasarımcı tarafından tercih edilmektedir. Photoshop'un geniş özellik yelpazesi ve kullanım kolaylığı, tişört tasarımlarınızı oluşturmanıza ve düzenlemenize yardımcı olabilir.

Tişört basımı ise genellikle adet ve kargo günü seçimine göre fiyatlandırılmaktadır. Örneğin, 15 adet tişört basımı fiyatı 664 TL +KDV iken 50 adet için 2086 TL +KDV gibi bir fiyatlandırma söz konusudur. Kargo süresi ve adet seçimleri de fiyatı etkileyen faktörler arasındadır.

Tişört baskısı genellikle polimer kumaş veya polyester kumaş üzerine yapılmaktadır. Dijital baskı genellikle beyaz polyester tişört modelleri için uygundur. Pamuk içeren veya renkli kumaşlar üzerine dijital baskı yapılamamaktadır.

Tişört üzerine fotoğraf baskısı yapmak istiyorsanız, şablonunuzu streç ile sardıktan sonra yağlı kağıt ile tişörtün üzerinde istediğiniz alana yerleştirebilirsiniz. Daha sonra yağlı kağıdın kenarlarından başlayarak ütülemeye başlayarak fotoğraf baskısını yapabilirsiniz.

Tisho.com'un kurucusu Fatih Demir'dir. 2007 yılında kurulan ve özel tasarım ürünler sunan Tisho.com, 40 bin işletmeye hizmet vermiştir. Ancak daha sonra siteyi Volkan Arslan satın almıştır.

Tişört baskısı yaptırmak isteyenler için istetisort.com sitesi oldukça uygun bir seçenektir. Firmanın iletişime geçilmesi ve tişört modeli ile baskı talebinin belirtilmesi durumunda istenilen sayıda ürünün hızlıca hazırlanabileceği belirtilmektedir.

Geri