Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tirnak makasiyla tirnak nasil torpulenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tırnak makasıyla tırnak nasıl törpülenir?​

Şekil verdiğiniz tırnaklarınızda önemli olan noktalardan birisi tırnakların yan kısımlarını sivri bırakmamaktır. Eğer yan kısımları sivri bırakırsanız tırnaklarınız batabilir. Oval şekilde tırnaklara sahip olmak için törpüleme işleminde yan bölgelere yumuşak ve yavaşça uzun süre törpü uygulanır.

Tırnak Makasında törpü var mı?​

Uygun bir tırnak makası ile kesilen tırnaklar, törpü yardımıyla kolayca şekillendiriliyor. Günümüzde farklı modelleri bulunan el ve ayak tırnak törpüleri, her ihtiyaca cevap verecek özelliklerle üretiliyor. Bakımlı ve temiz görünümlü tırnaklar için en uygun içerikli törpü modellerini kullanmak gerekiyor.
Tırnak törpüsü nasıl yapılır evde?
Evde Manikür Nasıl Yapılır: Sağlıklı Tırnak Bakımı İçin 7 Adım
- Adım: Törpüleyin ve Pürüzsüzleştirin.
- Adım: Tırnak Etlerinizi Geriye İtin.
- 3. Adım: Ellerinizi Pürüzsüzleştirin.
- Adım: Tırnaklarınızı Temizleyin.
- Adım: Artık Ojenizi Sürebilirsiniz.
- Adım: Koruyucu Cila Uygulayın.
- 7. Adım: En Önemlisi, Nemlendirin.
Tırnak üstü törpüsü nasıl kullanılır?
Yapacağınız ilk şey tırnak etlerinden kurtulmak. Eğer manikür deneyiminiz yoksa tırnak etlerini kesmek yerine geriye iterek de kullanabilirsiniz. Bu ölü deriyi tırnakların etrafından uzaklaştırır. Kütikül yani tırnak etlerini ittirdikten sonra yumuşak bir törpü ile üstleri hafifçe törpüleyerek tırnaklarınızı parlatın.

7 yönlü tırnak törpüsü nasıl kullanılır?​

Her biri farklı amaç için kullanılan 7 yüzeyiyle tırnağınızı törpüler, pürüzsüzleştirir, parlatır.
- Adım: Tırnaklarınızı kısaltmak için kalın yüzeyli törpü
- Adım: Tırnak şeklini düzeltmek için orta kalınlıkta törpü
- Adım: Tırnak uç ve kenarlarını düzeltmek için ince törpü
- Adım: Tırnak yüzeyini düzleştirici yüzey.

Tırnak güçlendirmek için evde ne yapılır?​

Evde tırnak güçlendirmek için doğal ürünler… Yapılışı; Limon ile zeytinyağını bir kapta karıştırın ve tırnaklarınızı bu karışıma batırarak 10 dakika bekletin. Limon tırnaklarınızın güçlenmesini sağlayarak kırılmaların önüne geçerken zeytinyağı antioksidanlar sayesinde tırnakların bakımını ve onarımını sağlamaktadır.
Tırnak makası ile manikür yapılır mı?
Tırnak makası, tırnak eti makası, çift taraflı törpü gibi manikür aletleri olan bu set işinizi daha da kolaylaştıracaktır. Eğer bir başkasına manikür yapacaksanız daha hijyenik şartların oluşması için manikür eldiveni kullanmalısınız. Tırnaklarda hücre yenilenmesi olacağı için enfeksiyon riski de olmaktadır.
Tirnak Torpusu ne kadar?
%42 indirimle Trim Tekli Küçük Boy Törpü 9-93B Tırnak Törpüsü 11 TL’ye, %65 indirimle Banat B-Cure Törpü Küçük Boy Tırnak Törpüsü 8,00 TL’ye, %51 indirimle Banat B-Cure Orta Boy Tırnak Törpüsü 12 TL’ye, %13 indirimle Lionesse 3014 Mavi Cam Tırnak Törpüsü 34 TL’ye sahip olabilirsiniz.

Doğru törpü nasıl yapılır?​

Tırnak törpüsü yoksa ne kullanılır?​

Cam törpün yoksa sünger törpüleri de kullanabilirsin.
Törpü ile tırnağa nasıl şekil verilir?
Tırnak parlatıcı törpü nasıl kullanılır?
Trim Tırnak Parlatma Blok Törpü – 4 Aşamalı 071603002470 Konforlu ve kolay kullanım, inanılmaz parlaklık için 4 adım 1:Adım even out, tırnakların uçlarını düzeltiyor, mavi taraf 2: Adım smooth nail tırnağın üst yüzeyini hafifçe soyarak pürüzsüzleştiriyor 3:Adım bu aşamada tırnaklar biraz parlıyor 4:Adım artık tırnaklar …

Geri