Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Timas Yayinevi sahibi kim?

Editör

Yeni Üye

Timaş Yayınevi sahibi kim?​

Timaş Yayınları, 1982 yılında İstanbul’da Hekimoğlu İsmail ve Ahmed Günbay Yıldız tarafından kurulmuştur. Şimdiye kadar 4000’den fazla kitap yayını yapan Timaş’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını Osman Okçu yürütmektedir. 1997 yılında Yazarlar birliği tarafından yılın yayıncısı ödülünü almıştır.

Güvender Yayınları kimin?​

Güvender Yayınları kimin?
Kaynak Holding bünyesinde bulunan Gökkuşağı Dağıtım Pazarlama; Anafen, Coşku, FEM, Değer, Dijital, Dilfem, Güvender, Körfez, Analitik, İhtiyaç, Maltepe, Zirve, Zambak, Sürat gibi yayınların dağıtım-pazarlamasını yapıyor.

Yediveren Yayınları kime ait?​

Yediveren Yayınları kime ait?
sol frame’de görünce biraz araştırdım, alişan kapaklıkaya’nın yayınevi olduğunu öğrendim. kitapları genellikle kişisel gelişim, motvasyon, başarı üzerine gibi görünüyor.

Genç Timaş Fetö cü mü?​

Timaş Yayınları çocuklar için hazırladığı ‘Timaş Çocuk’ kitaplarında FETÖ’nün propagandası yapıldığı iddialarına yönelik açıklama yaptı. Açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Timas Yayinlari dinci mi?​

Timas Yayinlari dinci mi?
dinci yayınevi. dünya klasiklerini kafalarına göre çevirmeleriyle meşhurdurlar.

Nesil Yayınları hangi cemaatin?​

Nesil Yayınları hangi cemaatin?
GÜLEN CEMAATİ VE NESİL GRUBUNUN YAKINLAŞMASI Nesil grubu diye anılan cemaatin çok fazla bir tabanı olmadı, Yeni Nesil adına dönüştürdükleri gazeteyi ise kısa zamanda kapatmak zorunda kaldılar ama Nesil Yayınları ve Moral FM olarak yayıncılıkta geliştiler.
Zambak yayınları yasaklandı mı?​
Yazı ekinde verilen “yasak yayınlar” listesinde; Zaman gazetesi, Today’s Zaman gazetesi, Taraf gazetesi, Bugün gazetesi, Millet gazetesi, Meydan gazetesi, Özgür Düşünce gazetesi, Nokta dergisi, Aksiyon dergisi, Sızıntı dergisi, Kaynak Yayınları, Sürat Yayınları, Zambak Yayınları yer aldı.

Zambak Yayınları kime ait?​

Zambak Yayınları kime ait?
sürat yayınlarının isim değiştirmiş halidir. o sürat yayınları ki fizik * ve geometri * kitaplarıyla meşhurdu, ideolojisi öğrencilere taban tabana zıt bile olsa, fen liselerinin sınavlarında çıkabilecek zorlukta soruları içerdiği için tüm fen lisesi gençlerinin başucu kitabıydı.

Işler yayınevi sahibi kim?​

Işler yayınevi sahibi kim?
İŞLER KİTABEVİ’Nİ TANIYALIM 1989 yılında Eğitimci Mehmet İşler liderliğinde sektöre ilk adımını atan İşler Yayın Grubu, bugün sahibi olduğu 30’un üzerinde yayınevi ile bu alanın tartışmasız en büyüğü…

Osman Okçu kimdir?​

DUVAR – Timaş Yayınları’nın kurucusu ve yöneticisi Osman Okçu, Türkiye Yayıncılar Birliği’nin hayata geçirdiği, kitaba ve yayıncılığa odaklanan online program “Hayatımız Kitap”ın 10. bölümünde Metin Celal’in konuğu olacak.

Nesil Yayınları ne zaman kuruldu?​

Nesil Yayınları ne zaman kuruldu?
Türkiye’deki en köklü yayın kuruluşlarından biri olan Yayınevimiz, 1968 yılında kurulmuştur. Nesil Yayınları, bugüne kadar elli yılı aşkın yayın hayatında 3000’i aşkın kitap yayınladı.

Hayy kitap kime ait?​

Hayy kitap kime ait?
Hayy Kitap’ın sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Tevfik Rauf Baysal, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 53 yaşında hayatını kaybetti.

Yeni Nesil Yayıncılık kime ait?​

Bu grup, Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin, bizzat yayın hizmetleriyle görevlendirdiği birkaç yakın talebesi tarafından 70’li yılların başında kuruldu. Doğrudan Risale-i Nur neşriyatı yanında gazete, dergi ve kitaplar da yayınlamaya başladı…

Timaş Yayınevi, 1982 yılında İstanbul'da Hekimoğlu İsmail ve Ahmed Günbay Yıldız tarafından kurulmuştur. Şu anda yönetim kurulu başkanlığını Osman Okçu yapmaktadır. 1997 yılında Yazarlar Birliği tarafından yılın yayıncısı ödülünü almıştır. Timaş Yayınları, çocuklar için hazırladığı 'Timaş Çocuk' kitaplarında FETÖ'nün propagandası yapıldığı iddialarına yönelik açıklama yapmış ve iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etmiştir.

Güvender Yayınları, Kaynak Holding bünyesinde bulunan Gökkuşağı Dağıtım Pazarlama tarafından dağıtım-pazarlama faaliyetlerini yürüten bir yayınevidir. Anafen, Coşku, FEM, Değer, Dijital, Dilfem, Güvender gibi yayınların dağıtımını yapmaktadır.

Yediveren Yayınları ise Alişan Kapaklıkaya'nın yayınevidir ve genellikle kişisel gelişim, motivasyon ve başarı üzerine kitaplar yayınlamaktadır.

Nesil Yayınları, Gülen Cemaati ve Nesil Grubu'nun yakınlaşmasıyla ortaya çıkmış bir yayınevidir. Nesil Yayınları ve Moral FM olarak yayıncılıkta gelişmiştir.

Zambak Yayınları, Sürat Yayınları'nın isim değiştirmiş halidir. Özellikle fizik ve geometri kitaplarıyla tanınan Sürat Yayınları, fen liselerinde sıkça kullanılan kaynaklar arasındaydı.

İşler Yayınevi ise Mehmet İşler liderliğinde 1989 yılında kurulmuştur ve 30'un üzerinde yayınevi bünyesinde barındırmaktadır.

Hayy Kitap'ın sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Tevfik Rauf Baysal, Covid-19 nedeniyle hastanede tedavi görürken hayatını kaybetmiştir.

Yeni Nesil Yayıncılık ise Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin yakın talebeleri tarafından 70'li yılların başında kurulmuş bir yayınevidir. Risale-i Nur neşriyatı yanında gazete, dergi ve kitaplar da yayınlamaktadırlar.

Geri