- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
TikTok reklam faaliyetleri nedir?
Tanıtım nedir? Tanıtım, daha fazla kişinin videolarınızı keşfetmesine, daha fazla kişiyi web sitenize yönlendirmenize ve takipçi kazanma şansınızı artırmanıza yardımcı olmak için TikTok uygulamanızda kullanabileceğiniz bir reklam aracıdır.TikTok reklam nasıl alınır?
TikTok Reklam Hesabına Kaydolun: TikTok reklamları için ilk adım TikTok reklam sayfasında kayıt olup, oturum açmaktır. Reklam Kampanyası Oluşturun: Hesabınızı açtıktan sonra, reklam panosundan kampanya sekmesi seçilir, sonra oluştur butonu tıklanır. Kampanyanıza göre hedefler seçilir.TikTok reklam var mı?
TikTok’da reklam yayınlayabilmek için TikTok’ın anlaşmalı olduğu ajanslarla çalışmanız gerekmektedir. Ajans size reklam paneline erişim izni verir ve siz kendi kampanyalarınızı yönetebilirsiniz ama major işler tamamen ajanstadır ve ödeme de ajans üzerinden yapılır.
TikTok reklam yetkilendirmesi nasıl kapatilir?
Reklam ayarlarınızı gözden geçirmek ve güncellemek için:- TikTok uygulamanızda, sağ alt tarafta Profilögesine dokunun.
- Ayarlarınıza gitmek için sağ üstteki 3 satır simgesine dokunun.
- Görüntülenen seçeneklerden Ayarlar ve gizlilik ögesini seçin.
- Gizlilik ve ardından Reklamların kişiselleştirilmesi ögesine dokunun.
TikTok reklam hesabı nasıl açılır?
Tiktok Reklam Hesabı Oluşturma Reklamlar için Tiktok reklam sayfasında gerekli kayıt işlemlerini yapılmalı ve sonrasında oturum açılmalıdır. Reklam hesabı açıldıktan sonra sıra reklam panosundan kampanya sekmesine geçilir ve burada oluştur butonuna tıklanır. Kampanya seçimine göre hedef oluşturulur.TikTok reklam Yöneticisi nedir?
TikTok Reklam Yöneticisi, TikTok’ta reklamları oluşturmak ve yönetmek için ihtiyaç duyduğunuz araçları sunar. Ayrıca hem TikTok’taki hem de bünyemizdeki diğer uygulamalardaki küresel hedef kitlesine erişim sağlar.