AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Tiger programi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tiger programı nedir?​

Orta ve büyük ölçekli işletmeler için Logo Tiger 3, orta ve büyük ölçekli işletmelerin tüm faaliyetlerini tek noktadan, kolayca ve düşük maliyetlerle yönetmeyi sağlıyor. Tedarik süreçlerinden müşteri ilişkileri yönetimine kadar tüm faaliyetler merkezi ve tutarlı şekilde yürütülebiliyor.
Dia programı nedir?
DİA Yazılım AŞ: 2004 Yılında KOSGEB Teknoloji Geliştirme Desteği ile ODTÜ Teknokent’te kurulmuş, ticari yönetim sistemi olarak her sektörden KOBİ’nin iş yönetim süreçlerini kontrol ve takip etmelerini sağlayan birbirine entegre çalışan ticari yazılımlar için çalışmaktadır.
Logo Tiger Enterprise nedir?
Tiger Enterprise, satın alma, üretim ve dağıtım özellikleri ve bu temel faaliyetleri destekleyen planlama, finans ve insan kaynakları yönetimiyle şirket içi süreçleri detaylı takip eden ve sonuçlarını analiz eden orta ve büyük ölçekli işletmeler için geliştirilmiş bir ERP programıdı.

Akınsoft nedir ne işe yarar?​

Akınsoft, Türkiye merkezli yerli yazılım şirketidir. ERP ve sektör bazlı yazılımları bulunmaktadır. Yazılım alanında başta Wolvox ERP ve CafePlus programları gelmektedir. Aynı zamanda insansı robot ve yazılımları alanında çalışmaları bulunmaktadır.
Logo go programı nedir?
Logo GO 3, KOBİ’lerin muhasebe, sipariş, stok takibi, satış,satın alma, raporlama, borç takibi, çek senet takibi, e-devlet uygulamaları gibi tüm iş süreçlerini tek noktadan yönetebilmesini sağlıyor.
Logo Go 3 Muhasebe Programı nasıl kullanılır?
Programa ilk giriş ekranında size masaüstü ekranınızı seçmenizi önerecektir. Bu ekranda karşınıza Genel, Satış uzmanı, Finans uzmanı, Muhasebe uzmanı, Depo sorumlusu, Raporlama uzmanı olarak 6 seçenek çıkacaktır. Bu masaüstlerinden herhangi birini seçip istediğiniz menülere hızlı erişim sağlayabilirsiniz.
İthalat ve ihracat işlemlerinde verimlilik sağlayan Logo Tiger 3 Enterprise, işlemlerin yasal yükümlülüklere daha uygun şekilde gerçekleştirilmesine yardımcı oluyor. Tüm yükümlülükler muhasebe, finans, satın alma, satış ve dağıtım gibi diğer süreçlerle uyumlu ve entegre olarak Dış Ticaret modülünden takip edilebiliyor.

Geri