AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tiflis Batum kac saat suruyor?

Editör

Yeni Üye

Tiflis Batum kaç saat sürüyor?​

Batum (Gürcistan) – Tiflis (Gürcistan) arası otobüs yolculuğu ortalama 6sa 30dk sürmektedir.

Türkiye’den Gürcistan’a tren var mı?​

Türkiye’den Gürcistan’a tren var mı?
Türkiye’den Gürcistan’a trenle seyahat edin. Sınır geçişi için otobüs kullanmanız gerekiyor. Önce trenle Erzurum veya Kars’a seyahat. Ankara’dan 22 saat (Erzurum) veya 27:30 saat (Kars) yolculuk süresi olan bir gece treni vardır.

Batum Tiflis arası hızlı tren kaç saat?​

1 Batum (Gürcistan) – Tiflis (Gürcistan) Gürcistan demiryollarının direkt treni ile Batum’dan Tiflis’e seyahat edin. Yolculuk süresi 5:30 saattir. Tren bileti ücreti 2. sınıfta 25 GEL (7 EUR) ve 1. sınıfta 61 GEL’dir (16 EUR).

Ankara Tiflis otobüs kaç saat?​

Ankara Tiflis otobüs kaç saat?
Ankara – Tiflis arası otobüs yolculuğu ortalama olarak 22 saat 15 dakika sürmektedir. Ankara – Tiflis arası hangi otobüs firmaları sefer düzenlemektedir? Ankara – Tiflis arası sefer düzenleyen otobüs firmaları: Lüks Karadeniz Seyahat, Öz Nuhoğlu Seyahat firmalarıdır.

Gürcistan’a hangi otobüs firması gidiyor?​

İstanbul – Batum (Gürcistan) otobüs seferi düzenleyen otobüs firmaları: Metro Turizm, Lüks Karadeniz Seyahat, Mahmut Lüks Deniz Turizm firmalarıdır.

Batum Bakü tren kaç saat?​

Batum Bakü tren kaç saat?
1 Bakü (Azerbaycan) – Batum (Gürcistan) Yolculuk süresi 12 saattir. Tren bileti ücretleri 12 EUR’dan başlıyor.

Ankara’dan Bakü’ye tren var mı?​

Ankara-Bakü arasında çalışacak yataklı trenin Ağustos ayı içinde başlaması konusunda anlaşıldı. Nisan ayı sonunda TCDDT ve Azerbaycan Demiryolları arasında yapılan toplantıda Ankara-Bakü treninin detayları netleştirildi.

Ankara Bakü tren bileti ne kadar?​

Ankara Bakü tren bileti ne kadar?
“Doğu Ekspresi” olarak adlandırılan bu gece treni rahat ve çok manzaralı bir yolculuktur. Tren bileti fiyatları koltukta 60 TL’den (7 EUR), 4 yataklı vagonda 80 TL’den (9 EUR) başlıyor.

Kars Bakü tren seferleri ne zaman açılacak?​

Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattında, ilk tren seferi 30 Ekim’deULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakü-Tiflis-Kars (BTK) demiryolu hattında ilk resmi seferin 30 Ekim’de Bakü’den Kars’a yapılacağını söyledi.

Tiflis ile Batum arasındaki otobüs yolculuğu ortalama 6 saat 30 dakika sürmektedir. Gürcistan Demiryolları'nın direkt treni ile Batum'dan Tiflis'e seyahat etmek isterseniz ise, yolculuk süresi 5 saat 30 dakikadır. Tren biletleri ise 2. sınıf için 25 GEL (7 EUR) ve 1. sınıf için 61 GEL (16 EUR) olarak belirlenmiştir.

Ankara ile Tiflis arasındaki otobüs yolculuğu ise genellikle 22 saat 15 dakika sürmektedir. Ankara'dan Tiflis'e seyahat etmek isteyenler için otobüs firmaları arasında Lüks Karadeniz Seyahat ve Öz Nuhoğlu Seyahat gibi seçenekler bulunmaktadır.

Gürcistan'a seyahat etmek isteyenler için İstanbul - Batum otobüs seferi düzenleyen otobüs firmaları arasında Metro Turizm, Lüks Karadeniz Seyahat ve Mahmut Lüks Deniz Turizm bulunmaktadır.

Batum ile Bakü arasındaki tren yolculuğu ise 12 saat sürmektedir ve bilet fiyatları 12 EUR'dan başlamaktadır.

Ankara ile Bakü arasında yataklı tren seferleri başlamak üzere olup, Ankara-Bakü tren bileti fiyatları ise koltukta 60 TL (7 EUR) ve 4 kişilik yataklı vagonda 80 TL (9 EUR) olarak belirlenmiştir.

Son olarak, Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattında, ilk tren seferi 30 Ekim'de gerçekleşecektir.ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın verdiği bilgiye göre, Bakü-Tiflis-Kars (BTK) demiryolu hattındaki ilk resmi sefer 30 Ekim'de Bakü'den Kars'a yapılacaktır. Bu seferlerle ilgili detaylar ve güzergahlar hakkında daha fazla bilgi almak için resmi kaynaklardan ya da ulaşım firmalarından destek alabilirsiniz.

Geri