Ticaretin altin kurali nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ticaretin altın kuralı nedir?​

ticaretin altın kuralı, hem müsteriyi memnun edip (ki geri gelsin) hem sana kazandiracak pazarligi yapip (pazarliksiz memnun etmek zordur), satisi gerceklestirmektir (ki sen de batma, sürdürebil, isini daha da gelistir, mumkunse yeni is yarat/ac). bunun öncesinde gerekli hazirlik, gerceklesme süresinde gerekli …

Ticaret nedir kaça ayrılır kısaca?​

Ticaret genel olarak, iç ve dış ticaret olmak üzere ikiye ayrılır. Dış Ticaret, malların ve sermayenin ulusal sınırların dışına akışıyla ilgilidir. Dış ticaret alım satım işlemlerinin teslimi açısından ithalat ve ihracat olmak üzere iki şekilde gerçekleşir.
Ticaret işi nedir?
Ticaret, kar hedefiyle hizmetlerin ve malların parayla ifade edilen tüm değerlerin alım- satım işlerinin tümü şeklinde tanımlanabilir. Ticarette üç taraf vardır. Bunlar; üreticiler, tüketiciler ve aracılar olarak sıralanabilir. Ticaret, ürünlerin üretici taraftan tüketici tarafa ulaşmasını sağlar.

Ne kadar uzun Yaşayan insanlar var?​

Bugün bilim, tıp ve diğer alanlardaki ilerlemeler insan ömrünün uzamasına yardım ediyor. Ancak, bir asır ya da daha uzun yaşayan çok az insan var. Bayan Calment’in durumunda olduğu gibi çok uzun yaşayan insanlar bu nedenle haberlere konu olabiliyorlar.

Ne kadar uzun ömürlü insanlarla ilgili kutsal kitap kayıtları?​

Kutsal Kitap günümüz için sıradışı sayılan uzunlukta yaşamış en az 25 kişiden daha söz eder. Onlardan bazısı 300, 400, hatta 700 yıl veya daha uzun süre yaşamıştır ( Başlangıç 5:28-31; 11:10-25 ). Ancak pek çok kişi için böylesine uzun ömürlü insanlarla ilgili Kutsal Kitap kayıtları efsaneden başka bir şey değildir.
Eskiden İnsanların çok uzun yaşadığı doğru mu?
Eskiden İnsanların Çok Uzun Yaşadığı Doğru mu? GÜNEY FRANSA’DA yaşayan Jeanne Louise Calment 4 Ağustos 1997’de öldü. Öldüğünde 122 yaşındaydı! Bugün bilim, tıp ve diğer alanlardaki ilerlemeler insan ömrünün uzamasına yardım ediyor.

Geri