AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Tibbi sekreterlik sinavi ne zaman 2021?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Tıbbi sekreterlik sınavı ne zaman 2021?​

Sınav: Sınav tarihleri aday işlemleri panelinden görüntülenebilmektedir. Belirtilen sınav tarihi aralığında sınava 3 kez giriş yapma hakkı bulunmaktadır….Hasta Kabul Sekreterliği (Uzaktan Eğitim)

Tıbbi sekreterlik için hangi sınava girilir?​

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans Programından mezun olan öğrencilerin, örgün öğretim ya da açıköğretim lisans programlarının 5. yarıyılından lisans öğrenimine devam edebilmeleri için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.
Sorumlu müdür sertifikası kimler alabilir?
Sorumlu Müdür Eğitimine Katılabilmek İçin; En az lisans seviyesinde diploma sahibi olmak gerekmektedir. Diploma, yurt içi üniversitelerin en az 4 yıllık lisans seviyesindeki bölümlerine ait ya da yurt dışındaki üniversitelerin en az 4 yıllık lisans seviyesinde bir bölümünden alınmalıdır.

Tıbbi Sekreterlik hangi alan?​

Tıbbi sekreter olmak için Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının iki yıllık Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü’nden mezun olmak gerekmektedir.

Tıbbi Dökümantasyon hazırlanma amaçları nelerdir?​

Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik özel ve kamu, kurum ve kuruluşlarında; hastanın randevu hizmetlerini düzenleme, kabul işlemlerini yapma, hastayı kurumun işleyişi ve tıbbi hizmetler konusunda bilgilendirme, hastaya ait kayıtları tutma, idari ve tıbbi ünitelerdeki haberleşme ve yazışma hizmetlerini yürütme, hasta …
Medikal sorumlu müdür belgesi nasıl alınır?
En az lisans seviyesinde diploma sahibi olmak koşuluyla sorumlu müdür eğitimi alındıktan sonra sınavından başarılı olunduğu takdirde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumuna başvurarak belgenizi alabilirsiniz.

Sorumlu müdür ne yapar?​

Yazı İşleri Müdürü (sorumlu müdür), periyodu ne olursa olsun yayınlanan gazete ve dergilerin hukuksal sorumluluğunu taşıyan ve bu görevi üstlenmek için; yaş, öğretim durumu ve sabıkasızlık yönünden belirli şartlara sahip olması gereken kişidir.

Geri