Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

THY yonetim kurulu uyeleri ne kadar maas aliyor?

Editör

Yeni Üye

THY yönetim kurulu üyeleri ne kadar maaş alıyor?​

TÜRGEV Başkanı Fatmanur Altun’un da Yönetim Kurulu üyesi olduğu THY’de huzur hakkı, 8 bin 678 TL’den 25 bin TL’ye çıkartıldı. Yönetim Kurulu üyeleri, ikramiyelerle birlikte bu yıl toplam 400 bin TL gelir elde edecek.

Türk Telekom yönetim kurulunda kimler var?​

Yönetim listesi
- Mahmut GÜRCAN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
- Cengiz YAVİLOĞLU, Yönetim Kurulu Üyesi.
- Ümit ÖNAL, Yönetim Kurulu Üyesi.
- Salim Arda ERMUT, Yönetim Kurulu Üyesi.
- Metin İLHAN, Yönetim Kurulu Üyesi.

THY Yönetim Kurulu kaç kişi?​

THY Yönetim Kurulu kaç kişi?
Türk Hava Yolları
IATA ICAO Çağrı Kodu TK THY TURKISH
Önemli kişiler | Ahmet Bolat (Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı) Bilal Ekşi (Genel Müdür, Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili)
Faaliyet gelirleri | ₺2 milyar 486 milyon (2015)
Net gelir | ₺2 milyar 993 milyon (2015)
Çalışanların sayısı | 47.000

Ilker Aycı eşi kimdir?​

Ilker Aycı eşi kimdir?
Tuğçe Saatman Aycıİlker Aycı / Eşi (e. 2018)

Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı kim?​

Şirket Genel Bilgi Formu A+ A-
Adı-Soyadı | Görevi | Mesleği
İSMAİL BÜTÜN | Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı |
MUSTAFA ESER | Kurumsal Satış Genel Müdür Yardımcısı |
ALİ GÜRSOY | Kurumsal Risk ve İş Sürekliliği Başkanı |
TAHSİN KAPLAN | Hukuk ve Regülasyon Genel Müdür Yardımcısı | Avukat

Türk Telekom Genel Müdürü kim?​

Ümit Önal (31 Tem 2019–)Türk Telekom / CEO

Aselsan Yönetim Kurulu üyeleri kimlerdir?​

Aselsan Yönetim Kurulu üyeleri kimlerdir?
Yönetim Kurulu
Yönetim Kurulu | Görevi | Göreve Başlama Tarihi
Mehmet Fatih KACIR | Yönetim Kurulu Üyesi | 29.06.2021
Salih KUL | Yönetim Kurulu Üyesi | 29.06.2021
Nurşen SARI | Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi** | 29.06.2021
Mustafa Murat ŞEKER | Yönetim Kurulu Üyesi (Murahhas Üye) | 29.06.2021

Ilker Aycı ne zaman evlendi?​

Ilker Aycı ne zaman evlendi?
18 Kasım 2018 (Tuğçe Saatman Aycı)İlker Aycı / Evlilik tarihi

THY yönetim kurulu üyelerinin maaşlarıyla ilgili bilgi vermek isterseniz; TÜRGEV Başkanı Fatmanur Altun dahil olmak üzere THY Yönetim Kurulu üyelerinin huzur hakkı 8.678 TL'den 25.000 TL'ye çıkarılmış ve bu yıl ikramiyelerle birlikte toplamda 400.000 TL gelir elde edecekler. Bu bilgileri paylaştığınız için teşekkürler.

Türk Telekom yönetim kurulunda yer alan isimleri paylaştığınız için teşekkürler. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut GÜRCAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz YAVİLOĞLU, Ümit ÖNAL, Salim Arda ERMUT ve Metin İLHAN olarak belirtilmiş.

THY Yönetim Kurulu kaç kişiden oluşuyor sorunuzu yanıtlamak için detaylı bilgi vermek isterim. Türk Hava Yolları'nın yönetim kurulu, isimlerini verdiğiniz Ahmet Bolat (Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı) ve Bilal Ekşi (Genel Müdür, Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili) gibi önemli kişilerden oluşuyor. Çalışan sayısı ise 47.000 olarak belirtilmiş.

İlker Aycı'nın eşi Tuğçe Saatman Aycı ile 2018 yılında evlendiği bilgisini paylaştığınız için teşekkürler.

Türk Telekom'un Genel Müdür Yardımcıları ve Genel Müdürü hakkında bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Genel Müdür Yardımcıları arasında İsmail BÜTÜN, Mustafa ESER, Ali GÜRSOY ve Tahsin KAPLAN bulunurken, Genel Müdür olarak ise Ümit ÖNAL görev yapmaktadır.

Aselsan Yönetim Kurulu üyeleri hakkında bilgi paylaştığınız için teşekkürler. Yönetim Kurulu üyeleri arasında Mehmet Fatih KACIR, Salih KUL, Nurşen SARI ve Mustafa Murat ŞEKER bulunmaktadır.

İlker Aycı'nın 18 Kasım 2018 tarihinde Tuğçe Saatman Aycı ile evlendiği bilgisini verdiğiniz için teşekkürler.

Geri