AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

The Fault in Our Stars ne tur bir film?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

The Fault in Our Stars ne tür bir film?​

RomantikDramKomedi-dramaAynı Yıldızın Altında/TürlerAynı Yıldızın Altında (İngilizce: The Fault in Our Stars) 2014 Amerikan romantik dram filmi, yönetmen Josh Boone, John Green’in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Oyuncular Shailene Woodley, Ansel Elgort, ve Nat Wolff ile Laura Dern, Sam Trammell, ve Willem Dafoedur.

Aynı Yıldızın Altında nerede çekildi?​

Aynı Yıldızın Altında nerede çekildi?
Filmin uyarlandığı romanın hikayesi İndianapolis’de geçiyor. Filmin bazı sahneleri Amsterdam’da çekilirken büyük bir bölümü de Pittsburgh’da çekildi.

Senden önce ben kitap kaç sayfa?​

Senden önce ben kitap kaç sayfa?
Stok Kodu : 9786053439059 Sayfa Sayısı : 480 Boyut : 13.50×21.00 Basım Tarihi : 2016-05 Kapak Türü : Ciltli Kağıt Türü : 2. Hamur Dili : Türkçe Birbirlerine aşktan başka verecek hiçbir şeyleri yoktu… Yaşamın ince detayları Lou’dan sorulur.

Senden sonra ben kitap kaç sayfa?​

“Şaşırtıcı kurgusu, insanı kendilerine âşık eden karakterleri ve kâh ağlatıp kâh güldürmesiyle bu kitap resmen kusursuz.”…Abendzeitung München.
Çevirmen: | Fazilet Mıstıkoğlu
Orijinal Adı: | After You
ISBN: | 9786053439042
Dil: | TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: | 456

Hayalet kalp kitabi kaç sayfa?​

Hayalet kalp kitabi kaç sayfa?
Hayalet Kalp – Ali Benjamin
Basım Dili | Türkçe
Cilt Durumu | Ciltli
Sayfa Sayısı | 312
Yayın Tarihi | 2019
Yazar | Ali Benjamin

Broke and Light ne anlatıyor?​

Broke and Light ne anlatıyor?
Burak; Işılın en yakın arkadaşı bir karikatür çizimcisi hayalleri var ama ona bırakılan miras herşeyden önemli.. Asosyal olması dışında tek yakın arkadaşı ışıl , arabası ve kedisi zamanla ışılın ortamında kendini bulsa da mutsuz bir gençlik geçiren hayalleri için çabalayan burak bir gün ışılı hayatından çıkarıyor..
Aynı yıldızın altında gerçek mi?​
Aynı Yıldızın Altında; John Green’nin çok satan romanından sinemaya uyarlanan, kanserli iki gencin etkileyici hikayesi. Kitabını da okumuş biri olarak filminin açık ara daha güzel olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca, yazar kitabın başında bu hikayenin tamamen uydurma olduğunu da belirtiyor.

Aynı yıldızın altında hangi hastalık?​

Aynı yıldızın altında hangi hastalık?
Kitabın anlatıcısı Hazel Grace, ailesi tarafından zorla gönderildiği bir destek grubunda 17 yaşındaki eski basketbol oyuncusu ve ampüte Augustus Waters’la tanışıp ona aşık olan 16 yaşındaki bir kanser hastasıdır.

Aynı Yıldızın Altında ne demek?​

Aynı Yıldızın Altında ne demek?
16 yaşındaki Hazel üç yıldır tiroid kanseriyle boğuşmaktadır ve kanser akciğerlerine de sıçradığı için yanında bir oksijen tüpüyle gezmektedir. Kanserli hastalar için oluşturulan destek grubunun bir terapi seansı esnasında Augustus isimli bir gençle tanışır.

Aynı yıldızın altında hangi kitap?​

“Hayata, ölüme ve araya sıkışanlara dair bir roman olan Aynı Yıldızın Altında, John Green’in en iyi kitabı.

The Fault in Our Stars konusu nedir?​

The Fault in Our Stars konusu nedir?

Senden önce ben kaç kitap?​

Senden önce ben kaç kitap?
Senden Önce Ben ( 4 Kitap)

"Aynı Yıldızın Altında" filmi bir romantik dram filmidir. Yönetmenliğini Josh Boone'un yaptığı film, John Green'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Başrollerinde Shailene Woodley, Ansel Elgort, ve Nat Wolff gibi oyuncular yer almaktadır. Film, Indianapolis, Amsterdam ve Pittsburgh gibi şehirlerde çekilmiştir.

"Aynı Yıldızın Altında" kitabı 480 sayfadır ve 2016 yılında ciltli kapaklı olarak basılmıştır. Kitabın hikayesi, aşktan başka verecek hiçbir şeyi olmayan iki genç kanser hastası olan Hazel ve Augustus'un yaşadıklarını anlatmaktadır.

"Aynı Yıldızın Altında" kitabı, kanser hastaları olan Hazel ve Augustus'un hikayesini anlatmaktadır. Hazel, 16 yaşında tiroid kanseriyle savaşan bir genç kızken, Augustus ise 17 yaşındaki bir ampute gençtir. İkisi bir destek grubunda tanışır ve birbirlerine destek olurlar.

"Aynı Yıldızın Altında" kitabı, yazarı John Green'in en popüler eserlerinden biridir. Kitap, genç okuyucular arasında büyük bir hayran kitlesine sahiptir. Hikaye, aşk, kayıp, umut ve yaşamın anlamı gibi temaları ele almaktadır.

"Aynı Yıldızın Altında" filminde olduğu gibi, kitap da gençler arasında büyük ilgi uyandırmıştır. Romanın duygusal derinliği ve karakterler arasındaki ilişkiler kitabı benzersiz kılmaktadır.

Geri