AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

TFF nin basinda kim var?

Editör

Yeni Üye

TFF nin başında kim var?​

Yerine 2019 yılının Haziran ayında yapılacak kongreye kadar Hüsnü Güreli geçici başkan olarak yönetim kurulu tarafından atandı. 1 Haziran 2019 tarihinde yapılan olağan seçim genel kurulda tek aday olan Nihat Özdemir TFF’nin 42. başkanı seçildi.

TFF Temsilciler Kurulu Başkanı kim?​

Abdurrahman Arıcı Türk hekim, futbol hakemi ve siyasetçidir. Mevcut Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı. Türkiye Futbol Federasyonu’nda Temsilciler Kurulu Başkanı olan Abdurrahman Arıcı’nın adı sık sık spor gündeminde duyuluyor.

Mustafa Çağlar Kimdir?​

Mustafa Çağlar Kimdir?
Peki Mustafa Çağlar kimdir? Eski Devlet Bakanlarından Bursalı işadamı Cavit Çağlar’ın oğlu olan Mustafa Çağlar, Nihat Özdemir’in TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Organizasyonlar Sorumlusu görevinde bulunmaktaydı. Aslen Bursalı olan Mustafa Çağlar, aynı zamanda Nergis Holding Yönetim Kurulu Üyesi görevinde de bulunmaktadır.

TFF Başkanı kim atıyor?​

TFF Başkanı kim atıyor?
9. 10. Beden Terbiyesi Genel Müdürü tarafından başkan atamalarının yapıldığı dönem üyeler başkan tarafından belirlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu kim kurdu?​

TFF Tarihçesi 2 TFF. Türk sporunun ilk teşkilatı olan Türk İdman Cemiyetleri İttifakı’nın kurulmasının ardından Yusuf Ziya Öniş başkanlığında ilk Türk Futbol Federasyonu 1923 yılında Şehzadebaşı’ndaki Letafet Apartmanı salonunda yapılan toplantıda ‘Futbol Heyet-i Müttehidesi’ adıyla kurulmuştur.

Abdurrahman Arıcı Kimdir?​

Abdurrahman Arıcı (2 Mayıs 1951) Türk hekim, futbol hakemi ve siyasetçi. Mevcut Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı.

Abdurrahman Arıcı nereli?​

Abdurrahman Arıcı nereli?
Abdurrahman Arıcı, 2 Mayıs 1951’de Hatay Reyhanlı’da doğdu. Babasının adı Abdullah, annesinin adı Gülizar’dır. Tıp Doktoru; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni bitirdi. Radyoloji dalında uzmanlığını tamamladı.

Mustafa Çağlar nereli?​

Mustafa Çağlar nereli?
Yaşamı 1910 yılında Midilli Adası’nın Kapya köyünde doğdu. Türkiye-Yunanistan nüfus mübadelesi ile ailesiyle Türkiye’ye göçerek Ayvalık’a yerleşti.

Türkiye Futbol Federasyonu ne zaman kuruldu?​

1 Ocak 1923, ŞehzadebaşıTürkiye Futbol Federasyonu / Kuruluş tarihi

Abdurrahman Arıcı hangi partiden?​

TBMM 23. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Antalya milletvekili olmuş, 2011-2015 yıllarında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak görev yapmıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Merhaba! Türkiye Futbol Federasyonu'nun başında 1 Haziran 2019 tarihinden bu yana Nihat Özdemir bulunmaktadır. Abdurrahman Arıcı ise Türkiye Futbol Federasyonu'nda Temsilciler Kurulu Başkanıdır. Mustafa Çağlar ise TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Organizasyonlar Sorumlusu görevini üstlenmiş, aynı zamanda Nergis Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu, Türk İdman Cemiyetleri İttifakı'nın kurulmasının ardından 1923 yılında Yusuf Ziya Öniş başkanlığında ilk Türk Futbol Federasyonu olarak kurulmuştur.

Abdurrahman Arıcı Hatay Reyhanlı doğumludur. Mustafa Çağlar ise Midilli Adası'nın Kapya köyünde doğmuş, Türkiye-Yunanistan nüfus mübadelesi sonucu ailesiyle Türkiye'ye göç ederek Ayvalık'a yerleşmiştir.

Abdurrahman Arıcı, TBMM'nin 23. Döneminde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Antalya milletvekili olmuş, 2011-2015 yıllarında Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda TFF ile ilgili detaylı bilgileri paylaştım. Başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa lütfen belirtin!

Geri