AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

TESOL sertifikasi kac TL?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

TESOL sertifikası kaç TL?​

TESOL Sertifika Programları farklı kurum ve kuruluşlara göre fiyatlandırılmaktadır. TESOl fiyatı 2500 TL ile 3000 USD arasında değişkenlik göstermektedir. Türkiye’de bir çok kurumun fiyatı 3000 TL nin üzerindedir.

TESOL sertifikası kaç ayda alınır?​

TESOL sertifikası almak için kurs süresi ne kadar Birkaç ay veya 1-2 yıl gibi değişen kurs süreleri ile bu belgeye sahip olabilirsiniz. Eğitimi veren kurumdan kuruma TESOL kurs süreleri ve fiyatları değişmektedir. Yurt içi ve yurt dışında geçerli bir belge olan TESOL sertifikası ile sizin de bir mesleğiniz olabilir.
Dil bölümü okumadan İngilizce öğretmeni olunur mu?
İngilizce öğretmeni olmak için öncelikle liselerin yabancı dil bölümlerinden mezun olmak gerekmektedir. Daha sonrasında üniversite yerleştirme sınavından yeterli puanın alınması ile birlikte eğitim fakültelerinin altında bulunan İngilizce öğretmenliği bölümüne yerleştirilmesi gerekmektedir.
TESOL Kids ne işe yarar?
İngilizce kursumuzu B1 düzeyinde bitirdiğiniz taktirde TESOL KIDS (Uluslararası İngilizce Öğretmenliği) sertifika programımıza katılarak ülkemizdeki tüm kolejler, anaokulları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı özel kurumlarda( kreş, gündüz bakım evi, çocuk kulübü) ve dil kurslarında İngilizce Öğretmenliği …

TESOL Almanya’da geçerli mi?​

Almanya’da İngilizce Öğretmeni Olmak İçin Aranan Nitelikler Öğretmenlerin bir lisans derecesi gerekir. Aynı zamanda en azından bir TEFL veya TESOL Sertifikasını tamamlamış olmaları gerekir. Üniversite diplomanız yoksa, Almanya’da bir yaz kampında veya gönüllü öğretmen olarak İngilizce öğretmek mümkün.

İngilizce öğretmeni kimler olabilir?​

Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olan kişiler İngilizce öğretmeni olarak çalışabilir. Ayrıca İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunları da öğretmenlik üzerine yüksek lisans yaptıklarında (formasyon aldıklarında) bu mesleği icra edebilirler.
TESOL Kids nasıl alınır?
TESOL Katılım Şartları Nelerdir?
- Minimum 2 yıllık Ön Lisans mezunu olmak.
- Minimum B2 düzeyinde İngilizce konuşma becerisine sahip olmak.
- TESOL Kids programı için Minimum B1 düzeyinde İngilizce konuşma becerisine sahip olmak.
- Kayıt öncesi yapılacak Gramer sınavından minimum 70/100 puan almak.
- Modülleri 6 ay içinde tamamlamak.
TESOL belgesi nerelerde geçerli?
TESOL Sertifikasyon kursu sonunda alınacak olan sertifikalar akreditedir ve dünyanın her yerinde geçerlidir. TESOL Sertifika Programını tamamlayan bir kişi, herhangi bir özel öğretim kurumunda (özel okullar, yabancı dil kursları, özel öğretim kursları, okul öncesi eğitim kurumları vb.)

Geri