TESOL ne kadar suruyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

TESOL ne kadar sürüyor?​

TESOL sertifikası almak için kurs süresi ne kadar Birkaç ay veya 1-2 yıl gibi değişen kurs süreleri ile bu belgeye sahip olabilirsiniz. Eğitimi veren kurumdan kuruma TESOL kurs süreleri ve fiyatları değişmektedir. Yurt içi ve yurt dışında geçerli bir belge olan TESOL sertifikası ile sizin de bir mesleğiniz olabilir.
TESOL MEB onaylı mı?
TESOL Kids Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Türkiye’nin tek yetkili Milli Eğitim Bakanlığı onaylı İngilizce C Usta Öğreticilik Belgesini, üstelik uzaktan eğitim yöntemi ile verebilen Milli Eğitim Bakanlığı’nca kabul edilen tek yetkili kurumdur.

TESOL belgesini kimler alabilir?​

Usta Kullanıcı (C2/Advanced) seviyesinde İngilizce dil becerisine sahip her birey bu sertifikayı alabilir ve İngilizce Öğretmeni olarak çalışabilir.
TESOL belgesi hangi ülkelerde geçerli?
TESOL (Teachers of English to Speakers of Other Languages) Genellikle Avustralya ve Kanada gibi resmi dili İngilizce olan ülkelerdeki ana dili İngilizce olmayankişilere İngilizce öğretme alanında kullanılır.

İngilizce sertifikası ile öğretmenlik yapılır mı?​

İngilizce kursumuzu B2 düzeyinde bitirdiğiniz taktirde TESOL (Uluslararası İngilizce Öğretmenliği) sertifika programımıza katılarak ülkemizdeki tüm kolejler, anaokulları ve dil kurslarında İngilizce Öğretmenliği yapabilme hakkına sahip oluyorsunuz.
Ingilizce sertifikası ile öğretmenlik yapılır mı?

Celta belgesi nasıl alınır?​

CELTA programı, öğretmenlikte hiç tecrübesi olmayan, az tecrübesi olan veya elinde öğretmenlik sertifikası bulunmayan (örneğin İngiliz veya Amerikan Dili ve Edebiyatı mezunları) adaylar için düzenlenmektedir. Sertifika “University of Cambridge Local Examinations Syndicate (UCLES)” tarafından verilir.
Lise mezunu tesol alabilir mi?
TESOL Sertifikası almak için 4 yıllık üniversite mezunu olma zorunluluğu yoktur. Eğer yurt dışında çalışmayı düşünüyorsanız lisans mezunu olmanız sizi tercih etmelerinde önemli bir rol oynayacaktır.

Geri