AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

TESOL ile neler yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

TESOL ile neler yapılır?​

Geçerli bir TESOL sertifikasına sahip olan kişilerin MEB atamaları “usta öğretici” olarak yapılabilmektedir. TESOL sertifikası ile MEB ataması yapılan bir kişi usta öğretici olarak dil okulları, kolejler, dershaneler, yabancı dil kursları, özel eğitim kurumlar, kreşler ve etüt merkezlerinde çalışabilirler.
TESOL belgesi nerelerde kullanılır?
Ayrıca TESOL sertifikasına sahip olanlar, özel eğitim kurumlarında; özel okullar, dershaneler, yabancı dil kursları, özel kreşler ve etüt merkezlerinde de çalışabilirler. Özel üniversitelerde Ingilizce öğretmeni olarak görev almak isteyen kişilere de avantaj sağlar.

TESOL kaç TL?​

60 Saat TESOL Other Languages 4250 Türk Lirası – Türkçe, Arapça, Farsça, Rusça, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Flemenkçe, Japonca ve Çince (Japonca ve Çince TESOL Sertifika Programlarının test değerlendirmeleri 1 hafta sürebilir.)
İngilizce sertifikası ile öğretmenlik yapılır mi?
TESOL sertifikasına sahip olanlar Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İngilizce Öğretmeni olarak atanabilir. Ana dili İngilizce olan kişiler de TESOL Programına başvurabilir.
İngilizce kursumuzu B2 düzeyinde bitirdiğiniz taktirde TESOL (Uluslararası İngilizce Öğretmenliği) sertifika programımıza katılarak ülkemizdeki tüm kolejler, anaokulları ve dil kurslarında İngilizce Öğretmenliği yapabilme hakkına sahip oluyorsunuz.
Tesol kaç saat?
Ana Dili İngilizce Olmayanlara İngilizce Öğretimi (TESOL) Diploması, ikinci veya yabancı dil olarak İngilizce öğretmek isteyenler için özel olarak tasarlanmıştır. 120 saat gözlem , öğretme pratiği yapma ,ders hazırlama, makale yazma ve geri dönüş alma süreci olarak ilerlemektedir.

Tesol sertifikasını kimler alabilir?​

Usta Kullanıcı (C2/Advanced) seviyesinde İngilizce dil becerisine sahip her birey bu sertifikayı alabilir ve İngilizce Öğretmeni olarak çalışabilir.
TESOL Level 7 nedir?
TESOL Diploma (7. Seviye) programları ise çok daha akademiktir ve ders programını çok daha derinlemesine ele almaktadır. Daha yüksek bir yeterliliktir ve genellikle daha iyi çalışma koşullarında, daha yüksek maaşla iş bulma olanakları sağlar.

TESOL MEB onaylı mı?​

TESOL Kids Amerikan Kültür Yabancı Dil Kursları Türkiye’nin tek yetkili Milli Eğitim Bakanlığı onaylı İngilizce C Usta Öğreticilik Belgesini, üstelik uzaktan eğitim yöntemi ile verebilen Milli Eğitim Bakanlığı’nca kabul edilen tek yetkili kurumdur.
Tefl mi TESOL mu?
TEFL’ın açılımı “Teaching English as a Foreign Language” ya da basitçe ana dili İngilizce olmayanlara İngilizce Dil Öğretimi. TESOL kelimesi daha çok Avustralya ve Amerika’da yaygın olarak kullanılmaktadır, TEFL kelimesi ise Avrupa ve Asya’da daha yaygın olarak kullanılır.

Geri