AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

TESOL egitimi nasil oluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

TESOL eğitimi nasıl oluyor?​

Online TESOL kursu Çevrim içi TESOL kurslarına katılanlar ana dili İngilizce olan öğretmenlerden alacakları eğitimle bu belgeye sahip olabilir. Ders saatlerini kişi kendisi belirler. Müfredata uygun verilen derslerle kişiye gerekli İngilizce eğitimi verilir ve kurs sonunda sınav yapılmaz.

TSOL belgesi nedir?​

TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) uluslararası geçerliliği olan, dünyanın her yerinde İngilizce öğretmenlik yapabilmenizi sağlayan bir sertifikadır.

TEFL sertifikası ne işe yarar?​

TEFL sertifikası ne işe yarar?
TEFL / TESOL Sertifikası TEFL, dünyanın herhangi bir yerinde İngilizce öğretmenliği yapmanızı sağlayacak bir programdır. Dünyanın her yerinde dil okullarından lise ve üniversitelere kadar İngilizce eğitim verebilmeniz için bu eğitimin sonucunda alacağınız diploma gereklidir.

TEOL sertifikası ne işe yarar?​

TEOL sertifikası ne işe yarar?
”TEOL Yurtdışı Eğitim ile ile istediginiz dili konusuldugu ülkede pekiştirebilirsiniz.”Günümüzde Türkiye’de ve hatta dünyada ana dile ek olarak yabancı dil bilen insan sayısı hızla artmaktadır. Bu yüzden artık bir yabancı dil bilmek değil en az yabancı dili çok iyi konuşabilmek önemli hale gelmiştir.

TESOL sertifikası nedir nasıl alınır?​

TESOL sertifikasını alabilmek için İngilizce Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı ya da İngilizce Mütercim Tercümanlık lisans mezuniyetine gerek yoktur. Eğer İngilizceniz uzmanlık seviyesinde ise ve bu yetkinliğinizi sınavlar karşısında kanıtlayabilirseniz bu sertifikayı almaya hak kazanabilirsiniz.

TEFL hangi ülkelerde geçerli?​

TEFL/TESOL sertifikasının yeterliliği için gereklilikler ülkeden ülkeye değişmektedir ancak TEFL Turkey’in sunduğu 120 saat TEFL dünya çapında akreditasyonu olup her yerde geçerlidir.

TEFL sertifikasını kimler alabilir?​

TEFL sertifikasını kimler alabilir?
TEFL Türkiye’nin 120 saat online TEFL Sertifika kursu üniversite seviyesinde profesörle yapılmaktadır (En az yüksek lisans mezunu ve büyük çoğunluğu PhD yapmış ve bunlar yabancı dil veya benzer bir alandadır.) Tüm eğitmenler profesyonel öğretim ve eğitim deneyimine sahiptir.

TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) eğitimi genellikle İngilizce öğretmenliği yapmak isteyenlerin aldığı bir sertifikadır. Bu eğitim programları genellikle online olarak sunulmaktadır ve katılımcılar ana dili İngilizce olan öğretmenlerden eğitim almaktadırlar. Bu kurslar sayesinde katılımcılara gerekli İngilizce eğitimi verilir ve TESOL sertifikasını alabilmeleri için sınav yapılmasına gerek duyulmamaktadır.

TEFL (Teaching English as a Foreign Language) sertifikası ise dünyanın herhangi bir yerinde İngilizce öğretmenliği yapabilmek için gereken bir belgedir. Bu sertifika sayesinde dil okullarından üniversitelere kadar İngilizce öğretmenliği yapma fırsatı elde edebilirsiniz. TEFL/TESOL sertifikası genellikle ülke bazlı olarak geçerlilik göstermektedir ancak TEFL Turkey'in sunduğu 120 saatlik TEFL sertifikası dünya çapında akredite olup her yerde geçerlidir.

TEOL sertifikası ise yurtdışında dil öğrenmek ve geliştirmek isteyenler için önemli bir belgedir. Bu sertifika sayesinde istediğiniz dili konuşulan ülkede daha etkin bir şekilde öğrenme fırsatını elde edebilirsiniz.

TESOL sertifikasını alabilmek için lisans mezuniyetine gerek olmayabilir. Eğer İngilizceniz uzmanlık seviyesindeyse ve bu seviyeyi sınavlarla kanıtlayabilirseniz TESOL sertifikasını alabilirsiniz.

TEFL sertifikasını alabilmek için genellikle üniversite seviyesinde eğitim veren profesörler tarafından verilen online kurslara katılmanız gerekmektedir. Bu kursları başarıyla tamamlayanlar TEFL sertifikasını alabilirler.

TEFL sertifikasını alabilmek için yüksek lisans mezunu olmanızın ya da benzer bir alanda eğitim almış olmanızın gerektiği belirtilmiştir. Profesyonel eğitim ve öğretim deneyimine sahip olan eğitmenler tarafından verilen bu kurslar sayesinde İngilizce öğretmenliği konusunda yetkinlik kazanabilirsiniz. Burada paylaşılan videoyu da izleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Geri