AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Teshir standi nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Teşhir standı nedir?​

Ürün teşhir standları bir çok ürün çeşidinin veya karma ürünlerin sergileyen satış odaklı yada markaya özel üretilen standlardır.Ürün standları daha çok ayaklı stand,masa üstü standlar,tatdırma standı olarak gruplanır.Bu çeşitleri dışında müşteri isteğine göre özel bir nokta içinde tasarım yapılıp,üretilebilir.

Satış Standı nedir?​

Orta Alan Standı, ürünlerin sergileneceği satış yerlerinin (Market, Benzinlik, Mağaza, Eczane vs.) en göze çarpan yerlerine konuşlandırılarak göz hizası yüksekliğinde tasarımlar ile üretilen stantlardır. Ahşap, Metal, Plastik, Karton ve daha özel amaçlı materyaller kullanılarak üretilebilir.
Stand Çeşitleri Nelerdir?
Başlıca teşhir stand modelleri:
Örümcek stand ne demek?
Örümcek stand alüminyum profil ve sert enjeksiyon plastik parçalardan oluşan portatif kurulumu kolay ve çanta ile taşınabilen bir display üründür. Görsel açıdan modern ve estetik duran örümcek standlar, örümcek ağı benzeri bir yapıya sahiptir.

Tanıtım Standı nedir?​

insanların yoğun bulunduğu mekanlarda reklam, tanıtım ve potansiyel müşterilere ürün deneme fırsatı verilmesi amacıyla kurulmuş reklam standlarıdır. Yoğun olarak insanların geçtiği noktalarda marka bilinirliği artmakta ve müşteriler ürünlerinizi ücretsiz deneme fırsatı bulabilmektedir.

Fuar stand tasarımı nasıl yapılır?​

Fuar Standı Tasarımda Dikkat Edilecek Noktalar:
- Ürünleriniz ön planda ve dikkat çekici olmalıdır.
- Karmaşık bir düzende değil, her şey düzenli ve göz alıcı olmalıdır.
- Ziyaretçilerinizde sektörünüzle ilgili olsalar da olmasalar da merak uyandırmalıdır.
- Sade ancak zarif, şık bir sunumla ilgi çekici olmalıdır.
Fuar Stand türleri nelerdir?
Klasik ve özel stand olmak üzere iki farklı şekilde karşımıza çıkmaktadır. Klasik stantlar hazır ölçülerle yapılan fuar stantlarını kapsarken özel stantlar talebe yönelik olarak dizayn edilen ve esnek çizgiler barındıran stantları kapsamaktadır.
Fuar standı çeşitleri nelerdir?
Günümüzde fuar alanında kurulan standlar temelinde 3 farklı gruba ayrılmaktadır. Müşterimizin istekleri doğrultusunda firma vizyonu ve ürün yelpazesine göre fuar stand tasarımı yapılmaktadır….Fuar Stand Tasarımı ve İmalatı
Tanıtım Standı piyadasa Tadım Standı olarak ta bilinir. Genellikle marketlerde ürünün (peynir,zeytin,salam,sucuk, çiğ köfte,v.s) tadına bakmak için bu standı tercih ederler. Ürün stoğu buraya yapılır. Tanıtımı yapn hostes standın arkasından ürünleri müşterilere sunar.
Standlar, festival, fuar, organizasyon, alışveriş merkezi ve daha birçok yerde kurulabilen tanıtım alanlarıdır. Stand seçenekleri, az sermaye ile ürün teşhiri yapmak isteyen insanlar için ideal bir seçenek olarak ön plana çıkmaktadır.
Fuar standı tasarımı nedir?
Katılım gösterilen herhangi bir fuar süresince kullanılan kişiye ve firmaya özel olarak tasarlanan ofis ve showroomlara fuar standı denir. Bu standların özel olarak kişiye, firmaya, sektöre özgü tasarlanmasına da fuar stand tasarımı denilir.
Fuar Standı neden yapılır?
Fuar standı tasarımı, fuara katılacak firmanın başarılı bir fuar dönemi geçirmesindeki en önemli konulardan biridir. Amacına uygun şekilde tasarlanmış bir stand, sahibi olan firmayı hem müşterilerine en iyi şekilde tanıttıracak hem de rakip firmalarına üstünlük kurmasını kolaylaştıracaktır.

Geri