AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

TESA burs Basvurusu Ne Zaman Aciklanacak?

Editör

Yeni Üye

TESA burs Başvurusu Ne Zaman Açıklanacak?​

Vakfımız kurulduğu günden bu yana eğitime destek olmayı amaçlayarak her yıl olduğu gibi, 2020-2021 Eğitim Öğretim döneminde de ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilere burs verecektir. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı bursları için başvurular 09 Kasım- 09 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Medipol TESA bursu nedir?​

TESA Türkiye Eğitim Ve Sağlık Araştırma Vakfı Her Yıl, Ön Lisans, Lisans Ve Lisans Üstü Öğrencilerine Yönelik Araştırmacı Ve Eğitim Bursları Vermektedir. Türkiye Eğitim Ve Sağlık Vakfı TESA Sağlık Ve Tıp Alanında Eğitim Gören Maddi Desteğe İhtiyacı Olan Her Derecedeki Öğrencilere Şartlı Ve Şartsız Burslar Vermektedir.

TESA bursu kyk bursuna engel mi?​

TESA bursu kyk bursuna engel mi?
Hayır, özel bursları almak ya da başvurmak KYK kredisi / bursu almanıza engel olmaz.

TESA Vakfı bursu kimlere verilir?​

Sağlık ve tıp alanında lisans veya lisansütü öğrenim görmek ve maddi yetersizlik içinde olmak. Mükerrer Burs Durumu, Geri Ödeme Durumu belirtilmemiş olup tahminidir. Başvurular online olarak yapılmaktadır. Başvuru Formu’na 2 adım sonra ulaşabilirsiniz.

TESA bursu ne?​

Tesa Eğitim Bursu Her yıl sağlık ve tıp alanında öğrenim gören ihtiyacı olan lisans ve lisansüstü öğrencilere eğitim bursları vermektedir.

TESA Vakfı nerede?​

TESA Vakfı nerede?
TESA – TÜRKİYE EĞİTİM SAĞLIK VE ARAŞTIRMA VAKFI | Birlikler – Vakıflar ve Dernekler | Kadıköy İstanbul , 444 8 544 Bulurum.com.
Ibb bursu kyk bursunu etkiler mi?​
İBB bursu KYK bursunu etkiler mi? Hayır, İBB bursu almanız KYK bursu almanıza herhangi bir engel teşkil etmez.
Türgev ne kadar burs veriyor?​
tam burslu olmak kaydıyla bir Vakıf üniversitesinin Tezli Yüksek Lisans veya Doktora programlarında devam eden öğrencilerden ya da Doktorasını en fazla iki sene önce tamamlamış araştırmacılardan Tezli Yüksek Lisans öğrencilerine 12 ay süreyle aylık nakdî 1250 TL, Doktora öğrencilerine ve doktorasını tamamlamış …

Askev ne kadar burs veriyor?​

Askev ne kadar burs veriyor?
Ortaöğretim: 350 TL. Lisans ve ön lisans: 700 TL. Yüksek lisans: 900 TL.

TESA Vakfı ne?​

TÜRKİYE EĞİTİM SAĞLIK ve ARAŞTIRMA VAKFI.

Türkiye Eğitim ve Sağlık Araştırma Vakfı kimin?​

2 Ocak 1965, Kulu), Türk hekim, bürokrat ve siyasetçi. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde çocuk sağlığı ve hastalıkları ihtisası yaptı. Türkiye Eğitim ve Sağlık Araştırma Vakfı, Medipol Hastanesi ve İstanbul Medipol Üniversitesinin kurucusudur.

Merhaba! TESA bursunun başvurularının 09 Kasım - 09 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacağı belirtilmiş. Bu tarihler arasında başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

TESA bursu, Türkiye Eğitim ve Sağlık Araştırma Vakfı tarafından her yıl sağlık ve tıp alanında öğrenim gören lisans, lisansüstü ve ön lisans öğrencilerine yönelik araştırmacı ve eğitim bursları vermektedir. Bu burslar maddi desteğe ihtiyacı olan öğrencilere şartlı ve şartsız olarak sağlanmaktadır.

Özel burslar ya da destekler, KYK kredisi veya bursu almaya engel değildir. Yani, TESA bursunu almak KYK bursu almaya herhangi bir engel teşkil etmez.

TESA Vakfı, sağlık ve tıp alanında lisans veya lisansüstü öğrenim gören maddi yetersizlik içindeki öğrencilere burslar vermektedir. Başvurular online olarak yapılmaktadır.

TESA bursu, sağlık ve tıp alanında öğrenim gören ihtiyaç sahibi lisans ve lisansüstü öğrencilere verilen eğitim bursudur.

TESA Vakfı'nın adresi şu şekildedir: TESA - Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı | Birlikler - Vakıflar ve Dernekler | Kadıköy İstanbul, 444 8 544.

İBB bursu almanız KYK bursunu etkilemez. Aynı şekilde Askev'in de sunduğu burslar belirli miktarlardadır. Ortaöğretim öğrencilerine 350 TL, lisans ve ön lisans öğrencilerine 700 TL, yüksek lisans öğrencilerine ise 900 TL burs vermektedir.

TESA Vakfı, Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı'nı temsil eder.

Ayrıca, Türkiye Eğitim ve Sağlık Araştırma Vakfı'nın kurucusu Dr. ve Prof. Türkan Saylan'ın özgeçmişi hakkında detaylı bilgiler verilmiştir. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Türkan Saylan, Türkiye Eğitim ve Sağlık Araştırma Vakfı, Medipol Hastanesi ve İstanbul Medipol Üniversitesinin kurucusudur.

Eğer TESA bursu veya diğer konular hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!

Geri