SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Tereyağlı Kalçalı But Tanımı İçin Malzemeler
4 tane kalçalı but
Su (butların üzerini geçicek şekilde)
2-3 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Tereyağlı Kalçalı But Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye butları dizelim ve üzerini geçecek formda su koyalım ve haşlamaya bırakalım.
Haşlanan butları bir tabağa alalım.
Ardından tavaya tereyağını ekleyip kızdıralım butları önlü gerili kızartalım.
Tuz ve baharatlarıda ekleyelim.Afiyet olsun
Tereyağlı Kalçalı But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 tane kalçalı but
Su (butların üzerini geçicek şekilde)
2-3 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Tereyağlı Kalçalı But Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencereye butları dizelim ve üzerini geçecek formda su koyalım ve haşlamaya bırakalım.
Haşlanan butları bir tabağa alalım.
Ardından tavaya tereyağını ekleyip kızdıralım butları önlü gerili kızartalım.
Tuz ve baharatlarıda ekleyelim.Afiyet olsun
Tereyağlı Kalçalı But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı