SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
1,5 su bardağı pilavlık bulgur
1 çay bardağı tel şehriye
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytin yağı
3 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz
Tavuk ya da ilik bulyon
Haşlanmış bezelye, mısır ya da nohut
Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tencereye sıvı yağ ve tereyağını alıp eritin.
Şehriyeyi rengi dönünceye kadar kavurun.
Üzerine bulguru ekleyip kavurmaya devam edin.
En son sıcak suyunu da ekleyip tuzunu ve bulyon koyun.
Kapağını kapatıp pişirin suyunu çekmeye başlayınca altını kısın.
Haşlanmış bezelye, mısır ya da nohut ekleyebilirsiniz.
Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1,5 su bardağı pilavlık bulgur
1 çay bardağı tel şehriye
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytin yağı
3 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz
Tavuk ya da ilik bulyon
Haşlanmış bezelye, mısır ya da nohut
Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tencereye sıvı yağ ve tereyağını alıp eritin.
Şehriyeyi rengi dönünceye kadar kavurun.
Üzerine bulguru ekleyip kavurmaya devam edin.
En son sıcak suyunu da ekleyip tuzunu ve bulyon koyun.
Kapağını kapatıp pişirin suyunu çekmeye başlayınca altını kısın.
Haşlanmış bezelye, mısır ya da nohut ekleyebilirsiniz.
Tereyağlı Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı