Tereyağında İşkembe Kavurma Tarifi İçin Malzemeler
300gr işkembe
1 yemek kaşığı tereyağı
Baharatlar (kırmızı toz biber, kekik, karabiber, kimyon, tuz miktarlar isteğe göre)
Tereyağında İşkembe Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Temizlenmiş aldığım işkembeyi sirkeli suda yarım saat beklettikten sonra düdüklüde 50-55 dk haşladım.
Daha sonra küp küp doğradım ve tavada erittiğin tereyağında 10-12 dk evire çevire kavurdum.
Altını kapatmadan önce bir parça daha tereyağı attım ve baharatları ilave ettim.
1-2 dk daha çevirip sunuma geçtim, çok güzelll kimyon tadı daha da patlatıyor afiyet olsun
Tereyağında İşkembe Kavurma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
300gr işkembe
1 yemek kaşığı tereyağı
Baharatlar (kırmızı toz biber, kekik, karabiber, kimyon, tuz miktarlar isteğe göre)
Tereyağında İşkembe Kavurma Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Temizlenmiş aldığım işkembeyi sirkeli suda yarım saat beklettikten sonra düdüklüde 50-55 dk haşladım.
Daha sonra küp küp doğradım ve tavada erittiğin tereyağında 10-12 dk evire çevire kavurdum.
Altını kapatmadan önce bir parça daha tereyağı attım ve baharatları ilave ettim.
1-2 dk daha çevirip sunuma geçtim, çok güzelll kimyon tadı daha da patlatıyor afiyet olsun
Tereyağında İşkembe Kavurma Tarifi Fotoğraflı Yapılışı